DRUID atrage 30 de milioane de dolari ca parte a rundei de finanțare Seria B pentru a îmbunătăți productivitatea organizațiilor

DRUID, lider global în tehnologie de inteligență artificială conversațională, a anunțat astăzi atragerea rundei de finanțare Seria B de 30 de milioane de dolari condusă de TQ Ventures, cu participarea a noi investitori Smedvig Capital, Endeavour și Verve Ventures și a investitorilor existenți GapMinder, Hoxton Ventures și Karma Ventures.

druid

Finanțarea va fi folosită pentru a continua accelerarea expansiunii internaționale a DRUID, în special pe piața din SUA, care reprezintă deja 60% din veniturile curente ale DRUID.

Sistemele DRUID

Platforma DRUID pune la dispoziția companiilor instrumentele necesare pentru a construi și proiecta aplicații de business conversaționale (CBA) pentru a oferi cea mai naturală experiență angajat-client. Clienții  existenți apreciază că suita DRUID poate fi integrată în orice mediu tehnologic existent fără a înlocui investițiile anterioare în sisteme de tip ERP, CRM, RPA sau alte instrumente digitale. Mai mult, odată cu integrarea recentă a DRUID cu ChatGPT, prin serviciul Microsoft Azure OpenAI,  AI generativă este pregătită și sigură pentru organizații.

În tumultul creat în jurul inteligenței artificiale conversaționale și generative, DRUID s-a remarcat pentru noi ca lider în acest segment. Am fost încântați să descoperim prin cercetările noastre cât de mult apreciază clienții actuali platforma și ce problemă mare rezolvă DRUID pentru aceștia. Suntem onorați să conducem această rundă și să construim acest parteneriat cu Liviu și echipa DRUID”, a declarat Schuster Tanger, co-managing partner al TQ Ventures.

În plus, aplicațiile de business conversaționale DRUID îmbunătățesc abilitățile tehnologice ale inteligenței artificiale conversaționale cu puterea de a înțelege contextul de business și de a genera acțiuni inteligente, oferind astfel un nivel conversațional ușor de utilizat, care aduce clienții mai aproape de utilizatorii lor și permite utilizarea pe mai multe canale pentru a eficientiza finalizarea cu succes a unei acțiuni.

Companiile care au implementat tehnologia DRUID

Mai mulți lideri din industrie au implementat deja tehnologia DRUID cu rezultate excepționale. Kmart, Liberty Global, Spitalul de Copii din Texas, White Castle, NHS, Auchan, Georgia Southern University, Société Générale, Erste Group, BNP Paribas, Axa și mulți alții au integrat platforma de aplicații conversaționale a DRUID, înregistrând îmbunătățiri semnificative atât în ceea ce privește implicarea clienților, cât și eficiența angajaților.

Aceste organizații au raportat o satisfacție sporită a clienților, timpi mai mici de așteptare și rate crescute de rezolvare a problemelor. Eliberarea angajaților de sarcini repetitive le permite acestora să se concentreze pe responsabilități mai strategice și semnificative, având ca rezultat o eficiență și satisfacție sporite ale angajaților, precum și o stare de spirit generală mai bună a echipei.

DRUID valorifică progresele recente în AI generativă, care se integrează perfect în platforma noastră de aplicații conversaționale de business. Credem că platforma noastră va declanșa, pentru marile organizații internaționale, o nouă eră a productivității, cu rezultate tangibile pentru afaceri. Cu susținerea celei mai recente runde de investiții pe care am atras-o și pe fundalul acestei revoluții tehnologice, suntem bine poziționați și încântați să depunem eforturi susținute pentru a oferi soluții tehnologice care să permită clienților noștri să maximizeze valoarea”, a spus Liviu Drăgan, CEO  DRUID.

Noua rundă de finanțare vine în urma creșterii și dezvoltării continue a DRUID

În 2022, DRUID și-a crescut veniturile anuale recurente de 2,5 ori față de 2021 și preconizează o creștere de trei ori în acest an.

Validarea pe plan internațional a platformei revoluționare construită de DRUID ne-a convins  pentru a treia noastră investiție în companie, prima fiind la finalul anului 2020. Încă de atunci am vazut potențialul echipei conduse de Liviu Drăgan de a crea o tehnologie care să transforme domeniul soluțiilor de inteligență artificială conversațională pentru industrii complexe. Fiind alături de DRUID încă de la primii pași pe care i-a făcut la nivel global, ne bucurăm să vedem acum lista importantă de clienți internaționali ai companiei și planurile tot mai ambițioase ale membrilor echipei de a construi un hub AI care poate încorpora rapid cele mai noi tehnologii de inteligență artificială precum Generative AI”, a declarat Dan Mihăescu, Founding Partner, GapMinder.

Fondată în România, DRUID și-a crescut recent echipa globală cu 60% și a inclus câțiva foști executivi cheie UiPath în roluri strategice: în special, (a) Kedar Dani, fost VP global proiectare, pentru a contribui la strategia de lansare pe piață; (b) Vargha Moayed, fost director executiv de strategie, pentru a oferi consiliere strategică pentru CEO; și (c) Mihai Faur, CIO al UiPath, care a devenit membru independent în consiliul de administrație.

DRUID

DRUID (www.druidai.com) este o platformă end-to-end pentru construirea, implementarea și scalarea aplicațiilor conversaționale de business bazate pe inteligență artificială, concepută pentru a oferi angajaților productivitate sporită și experiența totală a clienților în cel mai intuitiv mod. Acționând ca o interfață pentru toate operațiunile digitale, DRUID unifică și îmbunătățește peisajul tehnologic existent, atenuând în același timp uzura aplicațiilor (învățarea și adaptarea la noi sisteme).

În plus, asistenții virtuali inteligenți permit interacțiuni rapide, personalizate, pe toate canalele și hiper-automatizate în timp ce vorbesc limba fiecărei organizații prin integrări deschise cu orice sisteme de business existente și tehnologii RPA. Începând cu 2018, compania  pune în practică în mod activ viziunea sa de a oferi fiecărui angajat un asistent virtual inteligent, stabilind o rețea extinsă de peste 160 de parteneri și deservind peste 200 de clienți din întreaga lume.


Întregul conținut al site-ului www.electroretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

De două ori pe săptămână puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din sectoarele Electronice, Electrocasnice, IT&C și Multimedia.

Abonaţi-vă la newsletter aici: www.electroretail.ro/newsletter

Publicația ElectroRetail.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *