Mobile Industrial Robots (MiR) îl numește ca președinte pe Jean-Pierre Hathout, fost vicepreședinte al Bosch

Mobile Industrial Robots (MiR), producător global de roboți mobili autonomi (AMR), l-a numit președinte al companiei pe Jean-Pierre Hathout. Acesta și-a început mandatul la 1 mai 2023 și îl înlocuiește pe Walter Vahey, care va rămâne în cadrul companiei în calitate de consilier până la pensionarea planificată în 2024.

mobile industrial robots

Jean-Pierre Hathout a deținut poziția de președinte al SIT Controls USA, companie specializată în automatizări industriale. Anterior, el și-a construit o carieră de 17 ani la Bosch, timp în care a avut mai multe roluri de management la nivel internațional. Jean-Pierre are un doctorat în inginerie mecanică de la Massachusetts Institute of Technology (MIT), o experiență tehnologică bogată și abilități de conducere la nivel global, inclusiv gestionarea operațiunilor din SUA, Germania, Olanda, Turcia și China. Acesta a gestionat cu succes integrarea mai multor companii achiziționate de Bosch.

„Acest echilibru unic între abilitățile de conducere și cele inginerești îl  recomandă pe Jean-Pierre pentru a fi un mare lider pentru MiR, pe măsură ce compania continuă să se dezvolte pentru a deveni liderul mondial în domeniul roboților mobili autonomi”, a declarat Walter Vahey.

Un nou președinte, aceeași strategie

Sub conducerea lui Jean-Pierre Hathout, strategia MIR va continuă conform planului de până acum.

„Sunt recunoscător pentru oportunitatea de a mă alătura MiR, un lider inovator în domeniul roboților mobili autonomi. Mă vor concentra pe obiectivele strategice de creștere a MiR, cu un accent deosebit pe extinderea portofoliului și pe consolidarea relației cu clienții la nivel global”, a afirmat Jean-Pierre Hathout.

O perioadă lungă de tranziție

Walter Vahey, cel care a fost președinte al MiR în ultimul an, va rămâne consilier al lui Jean-Pierre Hathout pana la pensionarea planificată în 2024, ceea ce va asigura un transfer eficient de epertiză și o tranziție lină a noii echipe de conducere.

„Retragerea mea a fost planificată de ceva timp. Suntem bucuroși că Jean-Pierre se alătură echipei MiR pentru a conduce compania spre o nouă creștere. Îl voi consilia în timpul perioadei sale inițiale la MiR”, a adăugat Walter Vahey.

Walter Vahey a devenit președinte al MiR în octombrie 2022 și a avut un rol esențial în supervizarea fuziunii companiei cu AutoGuide Mobile Robots. Înainte de aceasta, a ocupat funcții de conducere în cadrul companiei-mamă a MiR, Teradyne, timp de 37 de ani.

Jean-Pierre Hathout locuiește în prezent împreună cu familia sa în Charlotte, Carolina de Nord. El se va muta la Odense, Danemarca, pentru a-și petrece mai mult de jumătate din timp la sediul central al MiR, precum și la Boston, Massachusetts, unde se află compania-mamă a MiR, Teradyne.

Mobile Industrial Robots

MiR dezvoltă și produce cea mai avansată gamă de roboți mobili autonomi (AMR), colaborativi și siguri, care pot gestiona rapid, ușor și eficient logistica internă, astfel încât angajații să poată desfășura activități care creează mai multă valoare. Sute de companii de talie medie, întreprinderi mari multinaționale, centre logistice și spitale din lumea întreagă au instalat roboții inovatori ai MiR. Înființată în 2014 în Danemarca, compania MiR a devenit lider mondial în domeniu cu o rețea globală de aproximativ 220 de distribuitori și integratori de sisteme în peste 60 de țări.

Compania a fost achiziționată de Teradyne în 2018, iar în 2022 Teradyne a integrat AutoGuide Mobile Robots în MiR pentru a oferi o gamă largă de produse AMR, de la sarcini utile mici la sarcini utile grele. Sediul MiR este în Odense (Danemarca), iar compania are birouri regionale în Holbrook (New York) San Diego (California), North Reading (Massachusetts), Georgetown (Kentucky) Singapore, Frankfurt, Barcelona, Tokyo, Seoul si Shanghai.


Întregul conținut al site-ului www.electroretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

De două ori pe săptămână puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din sectoarele Electronice, Electrocasnice, IT&C și Multimedia.

Abonaţi-vă la newsletter aici: www.electroretail.ro/newsletter

Publicația ElectroRetail.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *