theCoRD a anunțat planurile de expansiune în cadrul Running Remote 2024, cel mai important eveniment dedicat viitorului muncii

theCoRD, startup-ul românesc de tehnologie care a lansat prima soluție AI de team coaching din lume, a participat la Running Remote 2024 în Lisabona, cel mai important eveniment dedicat viitorului muncii, echipelor remote și distribuite. În acest context, compania anunță extinderea la nivel global, obiectivul pentru 2024 fiind prezența în 10 țări.

thecord

Între 22 și 24 aprilie, în capitala europeană a inovației, Lisabona, echipa theCoRD a prezentat soluția de AI team coaching unei audiențe globale, la cel mai înalt nivel: peste 500 de companii și experți în viitorul muncii, antreprenori, consultanți, investitori. theCoRD a fost printre numele importante, alături de Google, Boston Consulting Group, Atlassian, Dropbox, Doist, Stanford University, Zillow, etc.

Running Remote

Running Remote este cea mai importantă conferință dedicată organizațiilor și echipelor remote first și distribuite. În fiecare an, sute de companii din întreaga lume participă la evenimentul hibrid pentru a discuta despre cele mai recente strategii și pentru a învăța de la liderii industriei despre #muncaflexibilă, #scalare, #tranziție, #IA. Lisabona a fost contextul perfect pentru o nouă etapă din povestea theCoRD. Orașul a fost desemnat Capitala Europeană a Inovației în 2023, un titlu acordat anual de Consiliul European pentru Inovație al Uniunii Europene, locațiilor care încurajează și ajută la dezvoltarea proiectelor disruptive, “unicornilor”, și a ecosistemelor inovatoare de muncă și colaborare.

Echipa theCoRD a prezentat soluția de AI team coaching către reprezentanții celor mai importante companii invitate la Running Remote, în cadrul evenimentelor de networking, dar și în cadrul Enterprise Academy, un workshop condus de experții și curatorii Brian Elliott, cofondator Future Forum, Kate North, Principal la Global Workplace Analytics​, Rosie Sargeant, co-project leader la Boston Consulting Group și Sacha Connor, CEO Virtual Work Insider.

Latura umană a Gen AI

Iar cofondatoarea Ruxandra Cord a co-creat unul dintre cele mai importante paneluri ale evenimentului: “Latura umană a Gen AI”.

Este nevoie de gândire critică înainte de a introduce Inteligența Artificială în orice mediu de lucru. Membrii echipei trebuie să fie informați și să fie de acord cu tot ce ține de schimbările pe care le aduce IA. Adoptarea IA nu este doar despre utilizarea noilor tehnologii, ci și despre îmbunătățirea interacțiunilor umane în contextele de muncă hibride, remote, distribuite. Viitorul nu este doar despre modelele distribuite, remote sau hibride, ci și despre crearea de ecosisteme care să susțină productivitatea, eficiența, colaborarea și conectarea în echipă. Participarea noastră ca echipă la Running Remote, cea mai importantă platformă pentru echipele distribuite, a fost încă o etapă necesară în scalarea soluției theCoRD la nivel global. La Running Remote, am devenit oficial un jucător global”, declară Ruxandra Cord, CEO și cofondator theCoRD.

theCoRD

Soluția își propune să schimbe modul în care echipele distribuite colaborează în timpul întâlnirilor online prin identificarea patternurilor în dinamica echipelor și prin recomandări de coaching personalizate. theCoRD (the Coaching Results Driven AI) analizează, cu ajutorul algoritmului de învățare automată, tiparele conversaționale ale angajaților din timpul întâlnirilor online ale echipei și oferă ulterior recomandări personalizate de coaching pentru a ajuta angajații să fie mai productivi și să aibă întâlniri mai scurte și mai eficiente. Printre caracteristicile inovatoare se numără analiza dinamicii ședințelor de echipă, recunoașterea pattern-urilor în comportamentele din cadrul ședințelor și evaluarea competențelor manageriale. Pe baza acestor indicatori, theCoRD propune soluții concrete despre modul în care membrii fiecărei echipe  să interacționeze și să colaboreze.

theCoRD a fost dezvoltat de o echipă de peste 20 de specialiști, între care profesioniști în coaching de echipă, cercetători în inteligență artificială și Machine Learning și dezvoltatori de software, pe parcursul unui an. Partener în dezvoltarea produsului este Natural Language Technologies Research Center, din cadrul Facultății de Matematică și Informatică a Universității București. Până în prezent, procesul de dezvoltare a soluției AI, de tip NLP (Natural Language Processing), a presupus antrenarea modelelor de AI și ML pe baza a peste 3.000 de ședințe online de echipă.


Întregul conținut al site-ului www.electroretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

De două ori pe săptămână puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din sectoarele Electronice, Electrocasnice, IT&C și Multimedia.

Abonaţi-vă la newsletter aici: www.electroretail.ro/newsletter

Publicația ElectroRetail.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *