Alte noutăți de la LG la IFA Berlin 2014

Cele mai recente mașini de spălat de la LG

Front-Load Washing Machine (Series 1)Cu revoluționara tehnologie TurboWash a companiei și 6 Motion Direct Drive, LG va prezenta la IFA 2014 cea mai nouă mașină de spălat eficientă energetic care poate completa un ciclu complet de spălare în doar 49 de minute.

Datorită lui TurboWash, cele mai noi mașini de spălat eco-friendly LG nu satisfac doar cerințele pentru rata de eficiență energetică A+++, dar le și depășesc cu 55%. Cele mai recente mașini de spălat ajută, de asemenea, utilizatorii să reducă facturile la electricitate și să aibă un consum redus de energie, toate acestea fără a sacrifica performanța. O spălare cu economisire de timp și de apă este ceea ce face tehnologia LG TurboWash să fie cea mai bună tehnologie a mașinilor de spălat.

„Odată cu ritmul agitat al vieții moderne, consumatorii de azi au din ce în ce mai puțin timp pentru treburile casnice”, a declarat Seong-jin Jo, președinte și CEO al LG Electronics Home Appliance Company. „Noua noastră mașină de spălat cu încărcare frontală cu tehnologia revoluționară TurboWash funcționează rapid, fără a compromite performanța. Ciclurile de spălare mai rapide oferă consumatorului libertatea de a petrece mai mult timp relaxându-se sau implicându-se în activități mai importante, cum ar fi petrecerea timpului cu familia.”

Vizitatorii IFA sunt încurajați să vină să vadă noile mașini de spălat impresionante LG în sala 11.2 din Messe Berlin între 5 și 10 septembrie.

LG creează împreună cu Swarovski cel mai recent televizor Premium OLED

S OLED TV 1LG Electronics, cu sprijinul design-ului de la Swarovski, renumitul brand austriac de bijuterii și lider mondial producător de cristale de înaltă calitate, va prezenta un televizor unic CURVED OLED la IFA Berlin. Dispunând de un stand aerodinamic cu cristale sclipitoare completate de culorile strălucitoare și precise ale pixelilor auto-iluminatori OLED, acest televizor avansat emană eleganță fără cusur.

Cu o grosime de doar 4 mm și o greutate de numai 16 kg, televizorul LG CURVED OLED este exemplul perfect pentru talentul Swarovski. Cu ajutorul elegantului Crystal Stand LG, ecranul curbat ergonomic pare să plutească în aer, un efect uluitor care ajută la creșterea efectului asupra telespectatorului. Pentru a crea această poziție unică, aproximativ 460 de cristale luminiscente Aurora Borealis de trei dimensiuni diferite (SS8, 10 și 12) au fost aplicate manual, folosind șabloane speciale. Rezultatul este un model strălucitor subtil, dar elegant, care transformă un televizor de ultimă generație într-o operă de artă.

Televizorul OLED de la LG oferă o precizie vizuală de neegalat datorită sistemului avansat de reglare a luminozității al companiei și datorită avantajelor inerente ale tehnologiei OLED. Telespectatorii vor vedea cum fiecare pixel prinde viață și se vor bucura de realismul incredibil al culorilor naturale, clare și de rata de contrast infinită. Un produs unic care combină cea mai bună tehnologie cu cel mai bun design, televizorul de lux LG CURVED OLED cu cristale Swarovski strălucește atât la propriu, cât și la figurat.

„Suntem incântați să prezentăm acest televizor unic – primul în colaborare cu designeri de la Swarovski – vizitatorilor de la IFA,” a declarat Hyun-hwoi Ha, președinte și CEO al companiei LG Home Entertainment. „Exemplul perfect pentru lux și rafinament, cristalele Swarovski și televizorul premium OLED de la LG se completează reciproc perfect. Cristalele ajută la crearea unui aspect superb, în timp ce tehnologia noastră OLED asigură un nivel de calitate a imaginii uimitor.”

Televizoarele în ediție limitată OLED de la LG vor fi expuse la IFA 2014 în sala 11.2 din Messe Berlin între 5 și 10 septembrie și vor fi puse în vânzare clienților europeni în ultimul semestru al anului.

LG Smart Home

Smart HomeLG Electronics a lansat LG Smart Home, care reprezintă viziunea companiei pentru casa viitorului, la IFA 2014. La standul LG dedicat Smart Home, vizitatorii vor afla informații legate despre felul în care cele mai recente dispozitive premium inteligente LG și revoluționarul LG HomeChat pot oferi utilizatorilor confort fără precedent, control, conectivitate, precum și recomandări, prin intermediul unui smartphone.

LG Smart Home este construit în jurul ideii mai multor aparate inteligente unificate într-un singur sistem coerent, cu scopul de a spori confortul și simplitatea. Cu ajutorul LG HomeChat, utilizatorii se pot bucura de controlul integrat al ecosistemului lor într-un mod inteligent, precum și de economisire de timp și de modurile de economisire a energiei, cum ar fi Leaving Home (Plec de acasă), Coming Home (Vin acasă) sau Vacation.

Vizitatorii IFA pot vedea cele mai recente inovații în materie de tehnologie pentru casă LG în sala 11.2 din Messe Berlin, între 5 și 10 septembrie.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *