Eugen Petrov a preluat compania DOMO Retail printr-un proces de management buyout

DOMO Retail SA anunță noul proprietar – Eugen Petrov – care a preluat compania în urma unui proces de management buyout prin care a devenit unic acționar al companiei care deține DOMO.

Din 2012, Eugen Petrov a fost reprezentant al acționarilor și președinte al Consiliului de Administrație DOMO Retail SA, poziție ce l-a ajutat să înțeleagă valorile companiei și principalele obiective ale acesteia pe termen lung.

Eugen Petrov, Owner DOMO Retail SA„Am preluat noua poziție în cadrul companiei având o viziune clară asupra perspectivelor DOMO ca principal jucător pe piața de retail din România și Sud-Estul Europei. Îmi afirm angajamentul de a susține echipa de management în atingerea obiectivelor de creștere ale companiei. Obiectivul principal pe care mi-l propun ca acționar este să conduc DOMO către  rezultate financiare pozitive. Cred în implicarea totală a fiecărui angajat al companiei și am încredere deplină în experiența echipei de management, în cunoștințele și know-how-ul vestic adus de aceasta, precum și în leadeship-ul și viziunea lui Kim Koellner, ca CEO al DOMO Retail SA”, a declarat Eugen Petrov.

„Obiectivul nostru poate fi realizat numai prin îmbunătățirea performanțelor de afaceri ale companiei, un rezultat direct al îmbunătățirii satisfacerii nevoilor clienților, al unei bune colaborări și a susținerii din partea partenerilor noștri – furnizori, proprietari, instituții financiare. Misiunea noastră este de a crea o afacere durabilă și valoroasă, pe termen lung, alături de partenerii noștri”, a continuat Eugen Petrov.

De 20 de ani, DOMO este recunoscut pe piața din România ca fiind un brand prietenos cu consumatorii, deschis, conectat permanent la nou și inovație și mai ales, de încredere. Viziunea companiei DOMO este să fie prezentă în fiecare casă din România cu produsele electronice, electrocasnice și IT&C din portofoliul său, ajutând și inspirând consumatorii în viața de zi cu zi.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *