LG intră pe piața dispozitivelor portabile cu brățara Lifeband Touch și căștile Heart Rate

LG Electronics va lansa pe piață în decursul acestei luni primele accesorii pentru fitness, cu un design deosebit, care vor oferi consumatorilor precizie și confort: LG Lifeband Touch și căștile Heart Rate. Ambele dispozitive pot fi conectate wireless la cele mai multe modele de smartphone-uri existente pe piață, fiind astfel foarte simplu de utilizat și purtat.

LG Lifeband TouchLG Lifeband Touch este prevazut cu un panou tactil OLED, care oferă acces simplu în timp real la o gamă completă de date pe toată perioada antrenamentului, astfel utilizatorii își pot urmări progresul și ajusta programele de antrenament conform informațiilor primite.

Proiectat pentru a fi uşor şi simplu de utilizat, acesta include un algoritm unic de mişcare senzorială care porneşte automat ecranul în momentul în care utilizatorul îşi roteşte încheietura. LG Lifeband Touch dispune de doi senzori – un accelerometru cu trei axe și un altmetru – care împreună furnizează cele mai precise date, în timp real. Mai mult, LG Lifeband Touch permite utilizatorilor să verifice apelurile și mesajele primite și să vizualizeze listele de redare de muzică de pe smartphone-urile lor, aceștia rămânând astfel conectați și, în același timp, având un antrenament neîntrerupt.

LG Lifeband Touch and Heart Rate EarphonesBrățara Lifeband Touch este compatibilă cu sistemele de operare Android și iOS și este creată pentru a fi folosită cu aplicația Fitness LG, precum și aplicațiile de fitness populare, cum ar fi MyFitnessPal, Runkeeper și MapMyFitness. Bateria de lungă durată de 90mAh poate fi folosită 5 zile fără să fie reîncărcată. Și, spre deosebire de alte dispozitive de fitness ușor de purtat, care sunt concepute pentru a se potrivi pentru oricine, LG Lifeband Touch este disponibil în trei dimensiuni diferite pentru a se potrivi cât mai bine utilizatorului.

Căştile LG Heart Rate sunt create pentru a capta cu acuratețe semnalele fluxului sângelui din interiorul urechii cu ajutorul tehnologiei senzoriale PerformTek®, oferind, în același timp, un sunet excelent. Datorită fiziologiei unice a urechii, cu ajutorul căștilor LG Heart Rate, utilizatorii pot obține date legate de sănătate și de fitness mult mai exacte decât cu alte dispozitive, în special atunci când desfășoară o activitate fizică.

După lansarea în SUA în data de 18 mai, brățara LG Lifeband Touch va fi lansată pe piețele cheie din Asia și Europa, în zilele și săptămânile următoare.

Specificații-cheie ale brățării Lifeband Touch:

  • Ecran: OLED de 0.9 inci(128 x 32)
  • Baterie: 90mAh
  • Conectivitate: Bluetooth 4.0
  • Lungimea benzii: 196mm (XL) / 181mm (L) / 166mm (M)
  • Greutate: 53.1g(XL) / 50.1g(L) / 49.9g(M)

 

Specificații-cheie ale căștilor Heart Rate:

  • Baterie: 200mAh
  • Conectivitate: Bluetooth 3.0
  • Dimensiune: 46 x 33 x 17mm
  • Greutate: 26.7g (Căști) / 18g (Medalion clip-on)
  • Alte specificații: Hands Free Call, Voice Guide

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *