O nouă campanie promoțională pentru device-ul LG G3

LG Electronics (LG) anunţă o nouă campanie promoțională pentru  performantul smartphone LG G3.

Astfel, începând cu data de 1 octombrie şi până la data de 31 decembrie 2014, toți consumatorii din România care vor cumpăra un smartphone LG G3 pot participa la campania promoțională prin care vor primi cadou un pachet premium de accesorii pentru smartphone. Pachetul este compus din  căști Tone Infinim (HBS-900), mobile  USB Drive de 16 GB şi încărcător de maşină.

LG-G3-Campanie-promotionala-1Pentru a intra în posesia premiului, consumatorii trebuie să urmeze o serie de pași simpli: să se asigure că vor cumpăra smartphone-ul LG G3 care participă la această promoție; după cumpărare, consumatorii trebuie să se înscrie în promoție pe platforma online dedicată,  https://www.lgpromo.ro/promotie/pachet_G3_accesorii, secțiunea Înregistrare; după confirmarea înscrierii printr-un e-mail, va urma etapa de prevalidare, urmând ca fiecare consumator să fie anunțat când va fi livrat cadoul, pachetul premium LG de accesorii pentru smartphone, în termen de maxim 30 de zile de la prevalidare.

Detaliile campaniei pot fi vizualizate pe site-ul dedicat, secțiunea “Detalii campanie” – https://www.lgpromo.ro/promotie/pachet_G3_accesorii

Smartphone-ul LG G3 varianta de 16 GB poate fi cumpărat atât de la operatori, cât şi de la retailerii parteneri LG Electronics, la un preţ special de 2199 Lei, lista participanţilor putând fi consultată în secţiunea “regulament”.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit

Depositphotos
Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *