Orange Romania închiriază 13.700 mp în clădirea Green Court Bucharest

Orange România, cel mai mare operator telecom din țară închiriază 8 etaje din clădirea A a Proiectului Green Court Bucharest, ocupând 13.700 mp. În noul sediu, Orange România va avea peste 1500 de angajați. Procesul de relocare va începe în toamna acestui an.

Green Court BucharestSkanska, unul dintre cele mai importante grupuri de construcții și dezvoltări imobiliare din lume, anunţă că a închiriat companiei Orange România 13.700 mp, în cadrul primului proiect dezvoltat de către companie în București.

Proiectul Green Court Bucharest este situat pe Strada Gara Herăstrău, nr 4, la 5 minute de staţia de metrou Aurel Vlaicu.

Prin acest contract de închiriere, rata de ocupare a clădirii A din Green Court Bucharest va ajunge la 90%. Tranzacția a fost mediată de către BNP Paribas.

În condițiile în care clădirea A din Green Court Bucharest este aproape complet închiriată, avansează în ritm rapid și lucrările la clădirea B, ce va fi finalizată în semestrul al doilea din 2015.

“Sunt bucuros că birourile noastre se vor muta curând în clădirea dezvoltată de Skanska în zona Barbu Văcărescu. Angajații noștri vor avea parte de spații de întâlnire și socializare, birouri open space și numeroase facilități care vor încuraja schimbul de idei și colaborarea între echipe, subliniind astfel cultura noastră organizațională deschisă și prietenoasă. Toate acestea sunt integrate într-o clădire ecologică, ce respectă abordarea noastră din punct de vedere CSR și care ne oferă condiții de muncă excelente și un mediu sănătos.”, spune Jean-Francois Fallacher, CEO Orange Romania.

Green Court Bucharest este un complex de birouri clasa A ce oferă un spațiu total de 52.000 mp, în 3 clădiri, fiecare cu 12 etaje și 3 nivele de parcare subterană. Green Court Bucharest oferă beneficii precum: parcare și facilități pentru bicicliști (vestiare și dușuri), curte interioară cu Wi-Fi.

Green Court Bucharest este dezvoltat folosind tehnologie verde și soluții sustenabile cum ar fi fațada eficientă din punct de vedere energetic, aport crescut de aer proaspăt pentru un mediu de lucru sănătos, sistemele de iluminat eficiente energetic, echipate cu senzori de mișcare și de intensitate sau stațiile de încărcare pentru mașinile electrice.

Proiectul va fi certificat LEED Gold și le va oferi chiriașilor cel mai înalt grad de confort, unul dintre cele mai eficiente și versatile spații de lucru din București și standarde excelente de calitate. Schneider Electric Romania a fost primul chiriaș al Skanska Green Court Bucharest.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *