Presa internațională susține că Apple va dezvălui modelul iPhone 6 în luna august

Grupul american Apple va dezvălui cea mai nouă versiune a smartphone-ului iPhone (iPhone 6) în august, cu o lună mai devreme decât se aşteptau analiştii, potrivit informaţiilor publicate, vineri, în presa din Taiwan, care citează surse din apropierea lanţului de producţie, transmite Reuters.

iphone6Potrivit publicaţiei Economic Daily News, versiunea iPhone 6 cu un ecran de 4,7 inci ar putea ajunge în magazinele Apple încă din luna august, fără a fi menţionate pieţele pe care va fi lansat mai întâi acest nou telefon.

O altă versiune de iPhone 6, cu un ecran mai mare de 5,5 sau 5,6 inci, ar urma să fie lansată în luna septembrie a acestui an, mai susţine Economic Daily News.

Publicaţia susţine că aproximativ 80 de milioane de telefoane iPhone 6 ar urma să fie produse în acest an.

Anterior, Reuters a informat că firmele japoneze Japan Display Inc şi Sharp Corp, precum şi grupul sud-coreean LG Display Co, au fost selectate pentru a produce ecranele pentru iPhone 6.

Citând o serie de surse din apropierea lanţului de producţie, Reuters precizează că, începând din luna mai, vor fi produse display-urile cu diagonala de 4,7 inci, urmând ca producţia modelului cu diagonala de 5,5 inci să fie amânată mai multe luni.

Analiştii sunt de părere că, prin mărirea ecranului telefoanelor iPhone, de la 4 inci, în versiunea originală, la 5,5 inci, Apple ar putea să recupereze o parte din cota de piaţă pierdută în faţa rivalilor, precum Samsung Electronics Co Ltd, care a răspuns la cererea consumatorilor pentru telefoane cu ecrane mai mari.

Sursa: Agerpres. Foto

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din electro-retail în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 476 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Uncategorized » Presa internațională susține că Apple va dezvălui modelul iPhone 6 în luna august
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.