Samsung și Google vor integra tehnologia KNOX în următoarea versiune Android

Samsung Electronics Co, Ltd., și Google au anunțat că tehnologia KNOX va fi integrată parțial în următoarea versiune Android, prezentată în cadrul Google I/O. Noua versiune Android va include o serie de funcții pentru utilizatorii corporate și pentru administratorii de sisteme IT, precum un container separat pentru gestionarea în siguranță a informațiilor confidențiale, oferindu-le acestora posibilitatea de a se alinia noilor tendințe mobile.

KNOX„Sunt încântat că am reușit încheierea acestui parteneriat cu Google. Din poziția pe care o are pe piața terminalelor cu sistem de operare Android, Samsung are posibilitatea de a răspunde cu rapiditate nevoilor de securitate ale utilizatorilor Android,” a declarat Injong Rhee, Senior Vice President KNOX Business Group în cadrul Samsung Electronics. „Ne bucurăm că avem ocazia de a colabora cu Google pentru a construi ecosistemul corporate al Android și de a face din dispozitivele cu acest sistem de operare alegerea preferată de companii. Acest lucru reprezintă și o transformare importantă a mobilității forței de muncă.”

„Samsung a inovat foarte mult pentru a aduce dispozitivele Android în companii. Suntem recunoscători pentru contribuția pe care au adus-o proiectului nostru open source, Android,” a declarat Hiroshi Lockheimer, Engineering VP la Android. „Împreună aducem cel mai înalt grad de securitate tuturor producătorilor care sunt parte a sistemului Android.”

Scopul acestei colaborări unice este oferirea unui răspuns nevoilor de utilizare a unei platforme mobile sigure, fără compromiterea experienței utilizatorilor și a informațiile lor personale. Datorită eforturilor de extindere în segmentul corporate împreună cu Android, Samsung va continua să furnizeze companiilor soluții mobile complexe.

Samsung KNOX este în prezent singurul sistem de securitate pentru Android ce respectă, printre altele, standardele Guvernului SUA și ale Departamentului de Apărare al SUA. De asemenea, Guvernul Marii Britanii a publicat recent regulile de securitate pentru utilizatori, permițând folosirea Samsung KNOX cu o serie de dispozitive Samsung Android.

Samsung oferă și un serviciu complex pentru gestionarea KNOX și descărcarea de aplicații. În plus față de componentele KNOX integrate în noua generație a platformei Android, Samsung va continua să dezvolte servicii proprii specializate, precum KNOX EMM (Enterprise Mobility Management) și KNOX Marketplace.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *