Skin Media are cea mai mare comunitate culinară online din România: culinar.ro, bucataras.ro, gustos.ro și reteteculinare.ro

Skin Media anunță consolidarea celei mai mari comunități culinare din mediul digital. Prin achiziția a patru site-uri de specialitate culinar.ro, bucataras.ro, gustos.ro și reteteculinare.ro, Skin Media aduce un nou stil de business în domeniul culinar și oferă pasionaților de gastronomie și nu numai, posibilitatea de a avea acces la cea mai mare bază de retețe, sfaturi și recenzii de produse.

Cea mai mare comunitate onlineÎn ultimii ani, interesul pentru domeniul culinar a crescut exponențial, iar trendurile culinare din afară au fost treptat preluate și în România. Mediu online a devenit unul efervescent, cu schimbări constante, userii fiind tot mai activi pe site-urile de specialitate și în rețelele de socializare.

Numărul mare de useri unici și conținutul pe care cele patru site-uri culinare îl generează lunar, susțin întru totul noua direcție aleasă de către SKIN Media și demonstrează faptul că domeniul culinar este unul dinamic, de mare interes pentru publicul din România.

Cele patru site-uri de profil din portofoliul Skin Media însumează peste 4 milioane de useri unici la nivel lunar, peste 19,2 milioane de afișări lunare și 7,8 milioane de vizite. Site-urile culinare au în spate ani de tradiție și experiență, culinar.ro fiind punctul de întâlnire al celor pasionați de gătit încă din anul lansării, 1996. Site-urile sunt susținute și de peste 1,7 milioane de fani pe paginile de Facebook, userii aducând un grad ridicat de interacțiune.

Pe lângă consolidarea celei mai mari comunicați culinare online, SKIN Media aduce în România încă o premieră și un concept inedit. Site-ul culinar.ro, pe lângă platforma de cooking cu retețe, tehnici și sfaturi cu ajutorul cărora oricine își poate găsi vocația de Chef, incorporează acum și un magazin online, care va pune la dispoziție celor interesați toate cele necesare pentru bucătarie. De la electrocasnice, accesorii, ingrediente și în viitorul apropiat mobilă de bucătarie și multe altele. De  asemenea, culinar.ro va promova și un sistem de fidelizare cu „galbeni” prin care userii activi vor primi puncte bonus cuantificate în discounturi în magazinul online.

“Suntem constant conectați la schimbările pieței și mai ales la necesitățile clienților noștri. SKIN Media are o viziune ce rămâne fidelă ideii de dezvoltare creativă în marketing și sales pentru crearea unui business puternic, flexibil și ancorat în tendințele actuale. Prin toate aceste activități ne dorim să consolidăm domeniul culinar din România, să oferim clienților exact ce își doresc și au nevoie, investind în viitorul nostru și al partenerilor noștri”, a declar Camil Perian, Director General Skin Media.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *