WhatsApp a ajuns la 500 de milioane de utilizatori activi

WhatsApp, aplicaţia de mesagerie prin internet pentru telefoanele inteligente, care a fost recent achiziţionată de Facebook, a anunţat miercuri că a ajuns la 500 de milioane de utilizatori activi, care distribuie zilnic peste 700 de milioane de fotografii şi 100 de milioane de înregistrări video, transmite AFP.

SM„În ultimele luni am înregistrat o creştere rapidă în ţări precum Brazilia, India, Mexic şi Rusia”, a informat compania într-un scurt mesaj publicat pe blogul său oficial. Numai în India, cea mai mare piaţă a sa, WhatsApp numără în prezent peste 50 de milioane de utilizatori activi.

Mark Zuckerberg, fondatorul şi directorul general de la Facebook, cea mai mare reţea socială din lume cu 1,2 miliarde utilizatori activi, a anunţat în luna februarie preluarea WhatsApp pentru 19 miliarde de dolari. Această sumă enormă a ridicat numeroase semne de întrebare, însă Zuckerberg a explicat că în opinia sa WhatsApp valorează mult mai mult.

Cu ocazia Congresul internaţional al telefoniei mobile de la Barcelona, unul dintre fondatori WhatsApp, Jan Koum, a declarat că aplicaţia de mesagerie prin internet pentru telefoanele inteligente va introduce şi servicii de apeluri gratuite de voce în al doilea trimestru al acestui an.

Sursa: Agerpres

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *