Krüger&Matz intră pe piața din România cu dispozitive de telefonie mobilă și echipamente audio

Krüger&Matz, brand-ul polonez de IT&C, intră pe piața din România cu dispozitive de telefonie mobilă și echipamente audio elegante, cu aceeași calitate și funcționalitate ca a unor branduri renumite, dar cu un preț mult mai mic. Începând cu această toamnă, Krüger&Matz propune cele mai noi generații de smartphone și tablete din portofoliul său: smartphone-ul Krüger&Matz LIVE 2 LTE și tableta EDGE1081.

Când am pus bazele Krüger&Matz, mi-am propus să ofer dispozitive care nu doar să ușureze viața, ci să o facă și mai frumoasă. M-am lăsat ghidat de visurile mele, de intuiție și de pasiunea pentru ceea ce fac. Drept urmare, obiectivul meu este să le ofer oamenilor produse care le vor schimba viața în bine și care îi vor încuraja să își urmeze pasiunile”, a declarat Michal Leszek, fondatorul Krüger&Matz.

Povestea Krüger&Matz a început în 2010, producătorul polonez propunând produse precum smartphone-uri, tablete, căști, televizoare şi sisteme audio pentru casă și mașină cu aceeași calitate și funcționalitate a unor branduri renumite, dar cu un preț mult mai mic.

Smartphone-ul Krüger&Matz Live 2 LTE

K&M LIVE 2 LTE (2)Modelul reprezentativ din portofoliul de smarphone-uri al brand-ului polonez va fi disponibil și pentru clienții din România. Smartphone-ul Krüger&Matz Live 2 LTE  are elemente de design unice, dual SIM, sistem de operare Android 4.4 KitKat, un procesor Qualcomm Snapdragon 400 Quad-Core ARM Cortex A7 și memorie 1 GB RAM.

LIVE 2 LTE este primul smartphone Krüger&Matz compatibil cu conexiunea 4G LTE, oferind astfel utilizatorului o conexiune la internet ultra rapidă. Mai mult, smartphone-ul are o interfață accesibilă și dispune de o cameră foto de calitate.

Alte smartphone-uri din portofoliul Krüger&Matz sunt modelele MOVE, DRIVE, MIST și SOUL.

Tableta Krüger&Matz EDGE 1081

Odată cu celelalte produse, Krüger&Matz aduce și noi modele de tablete pe piața din România. De exemplu, tableta Krüger&Matz EDGE1081 este cel mai avansat model din portofoliul companiei poloneze. Cu sistem de operare Windows 8.1, tableta are un ecran tactil IPS cu o diagonală de 10.1 și o rezoluție de 1920x1200pix.

Tableta K&M EDGE1081Operarea cu ușurință a dispozitivului este oferită de procesorul Intel Atom Z3735D, cu o viteză de 1.33GHz (până la 1.83GHz), card Intel HD Graphics și memorie de 2GB RAM. Toate materialele și alte informații utile pot fi stocate în memoria internă care are o capacitate de 32 GB, ce poate fi mărită cu încă 32 GB, cu ajutorul cardului microSD.

Tastatura și opțiunea de a folosi internetul prin WiFi sau modem extern 3G

Krüger&Matz EDGE1081 prezintă opțiunea de instalare rapidă și cu ușurință a modemului intern 3G. Bateria cu o capacitate de 7900mAh permite utilizarea timp de mai multe ore, fără a fi nevoie de o sursă de curent. Noua tabletă din seria EDGE, datorită parametrilor și accesoriilor cu care este dotată, poate înlocui cu succes notebook-urile tradiționale. Pe lângă porturile microUSB și miniHDMI, tableta are un port USB 3.0, ce îmbunătățește utilizarea acestui dispozitiv și permite conectarea unor dispozitive externe, cum e mouse-ul, precum și înregistrarea datelor pe hard-uri externe, ca stocarea pen-drive.

Segmentul de tablete include de asemenea seria EAGLE care conține dispozitive cu sistemul de operare Android. În portofoliul Krüger&Matz clienții pot găsi modele 10″ EAGLE1064s și modelele 7″ EAGLE794GPS și EAGLE0792. Pentru a satisface nevoile diverse ale utilizatorilor, dispozitivele diferă în ceea ce privește modemul 3G.

De asemenea, Krüger&Matz pune la dispoziția clienților săi și trei sisteme stereo care se diferențiază prin design-ul modern și elegant, ideal pentru orice interior, precum și prin parametrii acestora și funcționalitățile avansate.

În România, produsele Krüger&Matz sunt disponibile online pe site-ul www.Krügermatz.ro și în magazinele partenere: Selgros, Cora, CEL.ro.

Mai multe detalii și prețurile sunt disponibile pe www.Krügermatz.ro.

Galerie foto cu toată gama de produse:

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *