Agenția Națională de Presă AGERPRES și-a lansat aplicația mobilă

Agenţia Naţională de Presă AGERPRES, cea mai veche agenție de presă românească și totodată prima agenție autonomă din România, şi-a lansat pe 11 februarie 2014 aplicaţia mobilă. Aceasta este disponibilă pentru download gratuit, în App Store şi în Google Play, pentru telefoane şi tablete.

DSC-6709Aplicaţia le oferă utilizatorilor acces la cele mai importante ştiri, în timp real şi le facilitează utilizarea prin elemente de design adaptate tendinţelor actuale, contribuind la rolul pe care şi l-a asumat AGERPRES, acela de a difuza în țară un “serviciu exact și rapid a tuturor știrilor de interes general sau special”.

“Rolul pe care ni l-am asumat şi cu care ne-am relansat ca Agenţie de Presă este să actualizăm lumea dar nu puteam face acest lucru dacă nu ne actualizam pe noi înşine, în primul rând. Aşa s-a născut această aplicaţie, orientată către utilizator”, a declarat Alexandru Ion GIBOI, Directorul General AGERPRES.

Navigarea în cadrul aplicaţiei este uşoară şi intuitivă, menită să eficientizeze timpul alocat de utilizator pentru a căuta diverse ştiri. Aplicaţia dispune de o funcţie importantă, şi anume, de un algoritm inteligent de sortare a informaţiei în funcţie de relevanţă, acest algoritm fiind prezent şi pe site-ul AGERPRES.

O noutate majoră este reprezentată de notificările push pentru Breaking News, prin care utilizatorul aplicaţiei află în timp real cele mai importante ştiri şi evoluţia acestora.

Nu în ultimul rând, aplicaţia beneficiază de suport sharing integrat pentru Fecebook, Twitter, E-mail şi SMS.

Deasemenea, abonaţii AGERPRESS pot accesa mult mai uşor şi mai rapid fluxurile speciale de ştiri cu ajutorul aplicaţiei mobile, prezentă în sistemele de operare android şi iOs.

Lansarea aplicaţiei de mobil vine în contextul sărbătoririi a 125 de ani de la înfiinţarea AGERPRES, eveniment care va avea loc pe 27 martie 2014.

Depositphotos

0 comentarii la „Agenția Națională de Presă AGERPRES și-a lansat aplicația mobilă”

  1. Pingback: Sinteza săptămânii 10 - 14 februarie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *