Mobile World Congress 2016 la debut. Companii din România la MWC 2016

Mobile World Congress, cel mai important eveniment european dedicat tehnologiilor mobile, debutează astăzi, 22 februarie, în Barcelona, eveniment ce se va desfășura până pe 25 februarie. România este reprezentată la MWC 2016 de 14 companii.

Mobile World Congress14 companii din România își expun produsele și serviciile pe care le-au dezvoltat de-a lungul anului. Deplasare acestor companii se realizează cu ajutorul Asociației Române pentru Industria Electronică și Software Timișoara (ARIES-TM) și cu sprijinul Ministerului Economiei, Comerțului și Relațiilor cu Mediul de Afaceri al României.

Marile orașe ale țării sunt reprezentate la evenimentul din Barcelona după cum urmează: din Braşov vor fi prezente OCRMO Technology cu software pentru portofele electronice și soluții pentru transfer electronic de bani și Visual Fan care va prezenta gadgeturile Allview X3 Soul PRO și P8 Energy PRO. Din București vor ajunge Computaris cu servicii de integrare a sistemelor, dezvoltare software și soluții pentru platforme de livrare, și Simartis Telecom cu aplicația Bubble destinată companiilor de marketing.

Din Cluj ajung la Mobile World Congress 2016 Altom Consulting SRL cu servicii de consultanță în testare software, Cabrio Investment specializată în servicii pentru dezvoltare software și design al interfeței, Evozon Systems cu servicii de gaming development și testare de jocuri pe platforme mobile, Softech cu produsele Productis și iSpeedCam, și Zynk Software specializată în servicii de dezvoltare aplicații web și mobile.

Mall-ul reducerilor la Flanco (19 – 24 februarie)

Craiova este reprezentată de IT Six Global Services, care propune  Prompt Service, aplicație destinată barurilor și restaurantelor pentru gestionarea comenzilor.

Din Sibiu va fi prezentă Ropardo cu produsele ZivaCare pentru monitoriarea sănătății și iFinance destinată mediului business.

Din Timişoara ajung la Mobile World Congress 2016 companiile Eta Automatizări Industriale cu aplicațile FliGo și SafeChat, Infobest România cu MixMe – Dressing Virtual, QuickSport, Praiser și Weight Observer, și M&M Medianet SRL care propune opt platforme: iQboard, Book&Meet, Meeting Room Management, Mob-IO, Mobile Reporting Platform, MobTaxi, White Label Taxi și una destinată vizualizării bazelor mari de date.

Mobile World Congress

România este prezentă la Mobile World Congress pentru al cincilea an consecutiv. ARIES-TM asigură astfel o prezență a companiilor românești alături de marile companii din domeniu. Produsele și serviciile expuse de România pot fi vizitate la Pavilionul 6, Sectorul 6H40.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *