Adi Hădean lansează prima aplicatie mobila despre bucataria romaneasca, cu ajutorul Vodafone

Vodafone Romania anunta lansarea primei initiative locale care se inscrie in programul „Firsts”, precum si a concursului international “Pitch your First”, organizat de Vodafone Group in 10 tari. Adrian Hadean, blogger si chef, este primul roman care isi va vedea visul implinit prin programul Vodafone Firsts: turul culinar al Romaniei si prima sa aplicatie mobila, dezvoltata impreuna cu Vodafone.

poza 1In luna iunie, Adrian Hadean va strabate regiunile tarii si va impartasi, pas cu pas, din experientele, retetele si povestile stranse pe parcursul calatoriei sale, prin canalele de social media.

Retetele sale vor fi cuprinse in aplicatia mobila “Taste of Romania”, dezvoltata de Vodafone, care va fi disponibila pentru toti utilizatorii, inclusiv pentru turistii care viziteaza Romania, aflati in roaming.

“Suntem bucurosi sa anuntam prima initiativa locala din cadrul programului Vodafone Firsts. Astfel, vom sustine calatoria lui Adrian Hadean prin Romania culinara si vom descoperi, alaturi de el, cu ajutorul tehnologiei mobile. cele mai interesante si savuroase mancaruri autohtone. Gustul Romaniei va fi ‘redat’, intr-o aplicatie mobila numita ‘Taste of Romania’, care va putea fi descarcata gratuit de toti utilizatorii. Tot astazi anuntam si lansarea competitiei globale “Pitch your First” prin care romanii cu idei ambitioase sunt invitati sa isi impartaseasca visul pe www.firsts.com, a declarat Laura Barbu, Brand & Marketing Communication, Vodafone Romania.

În acelasi timp, Vodafone Group da startul concursului international “Pitch Your First“, o initiativa menita sa ii incurajeze pe oamenii din 10 tari, printre care si Romania, sa faca lucruri extraordinare pentru prima oara, cu ajutorul tehnologiei mobile. Cele 10 tari in care Vodafone Group desfasoara concursul, in perioada mai-octombrie 2014, sunt: Romania, Italia, Egipt, Ungaria, Marea Britanie, Spania, Africa de Sud, Qatar, Olanda si Germania.

Astfel, romanii care au idei ambitioase si isi doresc sa isi vada visul implinit cu ajutorul Vodafone se pot inscrie pe site-ul www.firsts.com, in perioada 14 mai – 15 august, prin completarea unui formular online. Ulterior, un juriu independent va alege 10 finalisti din fiecare tara, iar in ultima faza a concursului, cele 10 proiecte selectate vor fi supuse votului public in fiecare tara in parte.

Cei 10 castigatori vor fi anuntati in data de 3 octombrie 2014. Premiul va consta in sustinerea materiala pentru realizarea proiectului castigator, precum si in producerea unui film documentar care va fi promovat ulterior pe toate canalele de social media ale Vodafone Romania si pe site-ul www.firsts.com

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

 

Depositphotos

0 comentarii la „Adi Hădean lansează prima aplicatie mobila despre bucataria romaneasca, cu ajutorul Vodafone”

  1. Pingback: Electro-Sinteza săptămânii 12 - 16 mai

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *