Flanco derulează, în zilele de 15 și 16 iulie campania Happy Days

Flanco lansează oferta Happy Days care include reduceri de până la 60% la sute de produse din 48 de categorii, în limita stocului disponibil. Reducerile se aplică la gamele de electrocasnice mici, electrice și IT&C și sunt valabile pe 15 și 16 iulie.

Happy days

„Proiectul Happy Days a apărut din feed-back-urile și nevoile împărtășite de clienții noștri,” a spus Radu Bătrînu, Marketing Director, Flanco. ”Sloganul Mereu peste așteptări ne motivează, suntem tot timpul atenți la opiniile celor care ne vizitează și dezvoltăm. Planurile de vacanță, călătoriile de weekend din timpul verii deschid apetitul clienților către produse care asigură portabilitate și le oferă acces la tehnologii de ultimă oră. În cele două zile, în toate magazinele noastre, online și offline, pot găsi reduceri de până la 60% la tablete, note-book-uri, smartphone-uri și aparate foto. Nu i-am uitat nici pe cei care folosesc vara pentru a da o nouă înfățișare locuinței, așa că electrocasnicele mici și televizoarele sunt la prețuri preferențiale în cele două zile.”

Flanco a introdus în oferta Happy Days produse la preţuri care pornesc de la 19,00 de lei din gama electronicelor, electrocasnicelor şi IT. Astfel, 239 de lei este cel mai ieftin smartphone, costul tabletelor începe de la 230 de lei iar multifuncționalele au un preț de pornire de 260 de lei. La categoria electrocasnice mici, cel mai mic preț este de 42 de lei, iar reducerea de 60% se aplică la mai multe produse.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *