Bosch lansează noua gamă premium Serie 8 de mașini de spălat rufe și uscatoare

În această primăvară, Bosch anunță lansarea noii game premium Serie 8 de mașini de spălat rufe și uscatoare, fiind cea mai eficientă și inteligentă soluție oferită de Bosch în acest moment pentru această categorie.

bosch

Mașinile de spălat rufe Bosch Serie 8 din noua gamă premium au capacitate de până la 10 kg și tehnologii ce asigură confort în utilizare și economie de resurse. Beneficiile principale ale acestor mașini de spălat rufe sunt: dozarea automatp și precisă a detergentului prin sistemul i-DOS, ajustarea cantității de apă utilizate la spălare în funcție de cantitatea de rufe cu ajutorul Active Water Plus, clasa de eficiență energetică superioară de până la A-20% și programul IronAssist ce oferă un tratament cu aburi hainelor.

Noile uscătoare de rufe premium Bosch Serie 8 oferă, de asemenea, o varietate de opțiuni de economisire a energiei. Tehnologia pompei de caldură folosită este alternativa cea mai eficientă din punct de vedere energetic, mai rentabilă și mai blândă de a usca hainele. Cu o clasă energetică superioară de până la A+++-10% și Self CleaningCondenser la noilie uscatoare Bosch nu mai este cazul după fiecare uscare ca filtrul sa fie curățat. Această tehnologie oferă confort în utilizare și un consum redus de energie.


Întregul conținut al site-ului www.electroretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

De două ori pe săptămână puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din sectoarele Electronice, Electrocasnice, IT&C și Multimedia.

Abonaţi-vă la newsletter aici: www.electroretail.ro/newsletter

Publicația ElectroRetail.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *