Mașinile de spălat vase Miele, certificate pentru cel mai ridicat nivel de igienizare

La doar 4 luni de la certificarea mașinilor de spălat rufe pentru „cel mai înalt nivel de igienizare”, Miele obține o nouă confirmare de siguranță medicală, pentru mașinile de spălat vase.

Miele

Astfel, microbiologii de la Universitatea Rhine-Waal de Științe Aplicate din Germania au concluzionat, în urma unei serii de teste, că mașinile de spălat vase Miele din generațiile G 5000 și G 7000 oferă rezultate excepționale în ceea ce privește eliminarea bacteriilor și chiar pot inactiva anumite virusuri, printre care și noul SARS-CoV-2.

Reducerea bacteriilor chiar și fără detergent

Cele două certificări se referă atât la modelele ce includ programe de igienizare, dar și la cele ce utilizează PowerDisk, inovația Miele la nivel mondial.

Mai mult, în cazul primelor produse, atestarea este valabilă chiar și în situația în care nu este utilizat detergent, testele demonstrând o reducere cu un factor de până la 10.000 a bacteriilor de tip Enterococcus faecium (poate cauza meningită sau endocardită neonatală) și Micrococcus luteus.

În ceea ce privește generația G 7000, ce utilizează tehnologia AutoDos pentru a doza automat cantitatea de detergent necesară procesului de spălare, gradul extrem de înalt de igienizare este obținut chiar și cu programele ECO 50 °C și QuickPowerWash 65 °C.

În cazul SARS-CoV-2, aceiași cercetători au concluzionat că, prin combinația de programe cu temperaturi de minimum 60 de grade Celsius și suficient detergent, virusul poate fi inactivat. De altfel, mașinile de spălat vase Miele ating această temperatură în cazul majorității programelor implementate, precum Hygiene 70 °C, Intensive 75 °C, QuickPowerWash 65 °C sau PowerWash 60 °C.

Concluzia testelor este că mașinile de spălat vase Miele elimină până la 99,99% dintre bacteriile menționate anterior și conferă niveluri excepționale de igienizare și curățare a veselei și tacâmurilor.

Miele

Miele este cel mai mare producător mondial de echipamente electrocasnice premium, precum aparatură de gătit, de coacere și de gătit cu aburi, produse de refrigerare, aparate de cafea, mașini de spălat vase și produse de îngrijire pentru haine și pardoseli. Acestei linii de produse i se adaugă mașinile de spălat vase, mașinile de spălat rufe și uscătoarele pentru uz comercial, precum și aparatura de spălare-dezinfectare și sterilizare a instrumentelor destinate utilizării în activitățile medicale și de laborator (Miele Professional).

Compania Miele, fondată în 1899, are opt filiale de producție în Germania și câte o filială în fiecare dintre țările următoare: Austria, Cehia, China și România. Cifra de afaceri a companiei în anul 2018/19 a crescut la aproximativ 4,16 miliarde de euro, cu 71% vânzări în afara Germaniei. Miele este reprezentată prin filiale proprii și de importatori în aproape 100 de țări. Compania Miele se află în proprietatea celei de-a patra generație a familiei fondatoare, are o forță de muncă de aproximativ 20.200 de persoane, cu 11.050 de angajaţi în Germania. Sediul companiei se află în Gütersloh/Westphalia, Germania.

Întregul conținut al site-ului www.electroretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din electro-retail în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 473 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Producatori » Mașinile de spălat vase Miele, certificate pentru cel mai ridicat nivel de igienizare

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.