Miele duce casa inteligentă la următorul nivel: gătește rețete perfecte cu telefonul mobil

Conectivitate pentru perfecțiune, acesta este dezideratul Miele la IFA 2019, expoziție unde cel mai mare producător mondial de electrocasnice premium prezintă noua generație de echipamente dedicate caselor inteligente.

MieleAstfel, toate modelele din generația 7000 sunt deja pregătite de conectare la Miele@mobile, ecosistemul care le pemite clienților să monitorizeze și controleze, în timp real, echipamentele Miele din casă.

Rețeta perfectă? Doar deschideți telefonul mobil

Chiar și bucătarilor în devenire le poate fi greu uneori să creeze friptura perfectă – rare, medium sau well done. Odată cu lansarea CookAssist, aplicația inteligentă pentru plite cu inducție cu TempControl de la Miele, oricine se va simți precum un chef. Asta deoarece tot ceea ce trebuie să facă este să introducă gradul dorit de preparare în aplicație, cu ajutorul unui smartphone. Când senzorul detectează că temperatura a ajuns la 200°C, carnea poate fi așezată pe plită. Mai mult, aceeași aplicație va notifica și cu privire la momentul în care friptura trebuie întoarsă, pentru un rezultat ca în restaurantele cu stele Michelin. Expertiza chef-ului virtual nu se rezumă, însă, doar la fripturi, utilizatorii putând descoperi un întreg meniu în cadrul aplicației.

Mix&Match este o altă aplicație Miele, dedicată pasionaților de preparate la cuptor, dar care nu au timpul necesar pentru acestea. Special creat pentru modelul cu aburi G7000, softul le propune utilizatorilor rețete gata în doar 30 de minute. Practic, aplicația va combina ingredientele potrivite, în cantitățile necesare, apoi este suficientă introducerea lor în cuptor, pentru că programul va fi deja prestabilit.

Aptitudini de barista, dar în propria bucătărie

Aroma și gustul unui espresso perfect pot fi greu de găsit în afara cafenelelor specializate. De aceea, BaristaAssistant este aplicația prin care utilizatorii espressorului Miele CVA 7000 pot prepara singuri, acasă, cafeaua ideală. Cu ajutorul tehnologiei digitale, aparatul va prepara, în primă fază, doua espresso-uri diferite, pentru o comparație de gusturi. Favoritul va merge în următoarea rundă de eșantionare, în care setările sunt și mai bine reglate, în funcție de alegerea inițială. Până la sfârșitul celor patru runde de comparație va fi creat un favorit personal, ce va fi utilizat ca standard pentru prepararea viitoarelor băuturi.

AddLoad – adăugați rufe în mașina de spălat chiar și după pornire

Cu AddLoad și Wash2Dry, Miele demonstrează că spălatul rufelor trece la un nou nivel. Tot prin intermediul Miele@mobile, utilizatorii vor fi înștiințați despre momentul în care pot fi adăugate rufe la un program ce rulează deja (AddLoad), deoarece acest lucru este posibil chiar și în etapele avansate ale unui ciclu și nu numai, așa cum se presupune adesea, doar în primele minute. Astfel, dacă există un articol ce trebuie introdus în cuvă, mașina de spălat poate fi oprită, pur și simplu, din aplicație. După spălare, articolele sunt transferate în uscătorul de rufe: cu Wash2Dry, uscătorul selectează automat programul de uscare corespunzător, înainte ca acestea să fie spălate. Această caracteristică nu necesită aplicația Miele@mobile, deoarece mașina de spălat și uscătorul de rufe pot comunica prin intermediul rețelei Wi-Fi existente în casă.

Miele

Miele este cel mai mare producător mondial de echipamente electrocasnice premium, precum aparatură de gătit, de coacere și de gătit cu aburi, produse de refrigerare, aparate de cafea, mașini de spălat vase și produse de îngrijire pentru haine și pardoseli. Acestei linii de produse i se adaugă mașinile de spălat vase, mașinile de spălat rufe și uscătoarele pentru uz comercial, precum și aparatura de spălare-dezinfectare și sterilizare a instrumentelor destinate utilizării în activitățile medicale și de laborator (Miele Professional).

Compania Miele, fondată în 1899, are opt filiale de producție în Germania și câte o filială în fiecare dintre țările următoare: Austria, Cehia, China și România. Cifra de afaceri a companiei în anul 2018/19 a crescut la aproximativ 4,16 miliarde de euro, cu 71% vânzări în afara Germaniei. Miele este reprezentată prin filiale proprii și de importatori în aproape 100 de țări. Compania Miele se află în proprietatea celei de-a patra generație a familiei fondatoare, are o forță de muncă de aproximativ 20.200 de persoane, cu 11.050 de angajaţi în Germania. Sediul companiei se află în Gütersloh/Westphalia, Germania.

Întregul conținut al site-ului www.electroretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din electro-retail în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 484 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Producatori » Miele duce casa inteligentă la următorul nivel: gătește rețete perfecte cu telefonul mobil
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.