Samsung urcă pe poziția 6 în topul celor mai valoroase branduri din lume

Samsung Electronics a crescut o poziție și a devenit al șaselea cel mai valoros brand din lume, conform topului „Best Global Brands 2017” realizat anual de Interbrand, cea mai importantă companie de consultanţă de brand.

SamsungValoarea mărcii a ajuns la 56,2 miliarde dolari, în creștere cu 9% comparativ cu anul trecut.

Compania a intrat în top 10 în clasamentul Interbrand încă din 2012, valoarea brandului evoluând constant în ultimii 15 ani ca urmare a eforturilor și investițiilor susținute făcute de companie.

Evoluția Samsung în topul de anul acesta are o importanţă deosebită, date fiind provocările cu care s-a confruntat compania în ultimul an. Criteriile pe baza cărora Interbrand a evaluat brandul au inclus: modul în care Samsung a reușit să își revină după criza de anul trecut cu Galaxy Note7, lansările de produse premium de succes, performanțele financiare, cât și inovația pe care o aduce în industria tehnologică.

Prin lansarea de succes a vârfului de gamă Samsung Galaxy S8, divizia de telefoane mobile de la Samsung a reconfirmat poziţia de lider de piaţă, iar segmentul de cipuri de memorie a avut performanţe notabile, ajungând la un profit record care a contribuit la creşterea valorii brandului. Samsung a avut noutăți și pe segmentul de electrocasnice inteligente. Au fost lansate frigiderul Family Hub și maşina de spălat AddWash, produse inovatoare, create pornind de la nevoile clienților și premiate în competiții de profil. Și divizia de Visual Display a atins noi recorduri, datorită lansării televizoarelor QLED.

Eforturile noastre în realizarea unor progrese importante pentru îmbunătăţirea vieţii oamenilor au contribuit la creşterea valorii brandului. Poziţia noastră în clasamentul din acest an este un semnal pozitiv, care demonstrează că eforturile noastre de a recâştiga încrederea utilizatorilor au rezonat cu aceştia.”, a declarat YH Lee, Chief Marketing Officer al Samsung Electronics.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiră oamenii și creează viitorul prin tehnologii și idei. Compania redefinește lumea televizoarelor, pe cea a smartphone-urilor, a dispozitivelor purtabile, a tabletelor, a electrocasnicelor digitale, a sistemelor de rețea și memorie, a sistemelor LSI, a fonderiei și a soluțiilor LED.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din electro-retail în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 485 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Producatori » Samsung urcă pe poziția 6 în topul celor mai valoroase branduri din lume
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.