Samsung și Harman Kardon colaborează pentru o nouă serie de soundbar-uri premium

Samsung Electronics a anunțat lansarea a două soundbar-uri premium – HW-N950 și HW-N850, în colaborare cu renumitul brand audio Harman Kardon. Disponibile în Europa începând cu 20 august, modelele HW-N950 și HW-N850 integrează logo-urile Samsung și Harman Kardon pentru a reprezenta noul parteneriat.

SamsungÎn urma achiziționării companiei Harman International de către Samsung în martie 2017, cele două companii au colaborat pentru produse mobile – căștile AKG incluse în cutiile anumitor telefoane Samsung și tablete care încorporează tehnologia AKG, precum și soluții profesionale pentru cinematografe, alături de JBL Professional. Soundbar-urile HW-N950 și HW-N850 reprezintă prima colaborare majoră între Samsung și Harman Kardon în categoria premium. De asemenea, datorită adăugării tehnologiei patentate de DTS, DTS:X, precum și Dolby Atmos, utilizatorii se pot bucura de un sunet tridimensional bogat și imersiv.

Colaborarea noastră cu Harman Kardon – lider audio de 65 de ani – reprezintă un salt major, în timp ce continuăm să depășim limitele în sunetul premium și design. Tehnologia video inovatoare și design-ul Samsung, asociate cu o calitate superioară a sunetului produselor Harman Kardon, reprezintă o combinație câștigătoare pentru utilizatori„, a declarat Jongsuk Chu, Senior Vice President of Visual Display Business la Samsung Electronics.

Cu ajutorul modelului HW-N950, consumatorii se vor bucura de experiența audio a unei săli de spectacol chiar în propria locuință, datorită tehnologiilor Dolby Atmos și DTS:X, plus difuzoarele care mișcă în mod natural sunetul deasupra și în jurul ascultătorilor. HW-N950 este echipat cu o unitate principală, patru boxe și două difuzoare de sunet surround, oferind o experiență incredibilă. De asemenea, datorită canalelor sale 7.1.4, cel mai mare număr de canale disponibile în prezent într-un soundbar, HW-N950 dispune de un subwoofer wireless încorporat și un kit de difuzoare wireless pentru a susține experiența audio premium.

Samsung este lider mondial în soundbar-uri și suntem extrem de mândri că au ales să colaboreze cu Harman pentru a spori calitatea audio și dezvoltarea afacerii cu soundbar-uri premium. Parteneriatul cu Samsung, unul dintre cele mai admirate branduri din lume, va lărgi amploarea Harman Kardon și ne va ajuta să evoluăm. Introducerea noilor soundbar-uri premium Samsung Harman Kardon reprezintă o victorie pentru Samsung, Harman și consumatori, care acum vor beneficia de cele mai bune experiențe legate de video, sunet și design – totul într-un singur pachet impresionant„, a declarat Dave Rogers, președintele Consumer Audio Harman.

Samsung 

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiră oamenii și creează viitorul prin tehnologii și idei. Compania redefinește lumea televizoarelor, pe cea a smartphone-urilor, a dispozitivelor purtabile, a tabletelor, a electrocasnicelor digitale, a sistemelor de rețea și memorie, a sistemelor LSI, a fonderiei și a soluțiilor LED.

HARMAN (harman.com) proiectează produse conectate și soluții pentru producătorii de automobile, consumatori și întreprinderi din întreaga lume, inclusiv sisteme de mașini conectate, produse audio și vizuale, soluții de automatizare și servicii care susțin Internet of Things. Cu mărci de vârf, cum ar fi AKG®, Harman/Kardon®, Infinity®, JBL®, Lexicon®, Mark Levinson® și Revel®, HARMAN este admirat de iubitorii de muzică, muzicieni și proprietarii de săli de divertisment unde se folosește tehnologia HARMAN. Mai mult de 50 de milioane de automobile de pe șosea sunt echipate cu sisteme audio HARMAN și sisteme de autoturisme conectate. Serviciile noastre de software se află în miliarde de dispozitive și sisteme mobile conectate, integrate și securizate pe toate platformele, de la locul de muncă și domiciliu, la mașină și telefon mobil. HARMAN prezintă o forță de muncă de aproximativ 30.000 de persoane în America, Europa și Asia. În martie 2017, HARMAN a devenit o filială deținută în totalitate de Samsung Electronics Co., Ltd.

Întregul conținut al site-ului www.electroretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din electro-retail în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 479 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Producatori » Samsung și Harman Kardon colaborează pentru o nouă serie de soundbar-uri premium
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.