Samsung lansează proiectul Stream your Dream, o platformă de dezvoltare dedicată micro-influențatorilor

Samsung Electronics România lansează proiectul Stream your Dream, o platformă de dezvoltare dedicată micro-influențatorilor din zone diferite de activitate.

SamsungPlatforma își propune să ofere participanților informații relevante și modele de bune practici sub îndrumarea celor mai buni și recunoscuți specialiști din fiecare arie de interes.

Stream your Dream se va derula pe parcursul unui an sub forma a 4 module. Fiecare modul va avea o tematică diferită, adresând micro-influențatori cu pasiuni diverse (tehnologie, fotografie, film, muzică, design etc) și va fi structurat în două etape: una teoretică și una practică, în care participanții vor putea pune în aplicare cunoștințele acumulate.

Azi e ziua cu cele mai mari reduceri – Black Friday

Primul modul, cu tema Unboxing de produs, va fi dedicat vloggerilor tech și va avea loc pe 25 noiembrie 2017, la sediul Cavaleria, partenerul media al acestei prime ediții Stream your Dream. George Buhnici, alături de doi experți în editare și de Monica Jitariuc, managing director MSLGROUP The Practice și social media expert, vor fi mentorii vloggerilor aspiranți la statutul de influențator.

La primul modul Stream your Dream se poate înscrie orice vlogger tech, cu mai puțin de 50 000 de abonați, care îndeplinește condițiile de selecție, printre care utilizarea unui  limbaj decent în video-uri și deținerea unui canal de Youtube. Mecanismul de înscriere este simplu. Fiecare vlogger trebuie să realizeze o recenzie video de minim 3 minute pentru telefonul său (indiferent de brandul acestuia) și să-l posteze până pe 19 noiembrie, ora 22:00 pe pagina sa de Facebook, folosind hashtagul #Streamyourdream și tag paginii Samsung România.

Juriul, alcătuit din Simona Panait (Head of Corporate Marketing & Communications South-East Europe Samsung), George Buhnici (www.cavaleria.ro), Marian Ionescu (Head of Influencer Marketing Department la MSLGROUP The Practice), Monica Jitariuc (Managing Director MSLGROUP The Practice) și Alin Pătrășcanu (Trainer Telecom Samsung), va analiza recenziile înscrise pe următoarele criterii: coerența argumentării, dicție, calitatea editării materialului și exprimarea corectă din punct de vedere gramatical. Cei care au realizat cele mai interesante 10 recenzii vor fi anunțați, pe 22 noiembrie 2017, pe pagina de Facebook Samsung Romania– și vor putea astfel participa la primul modul din platforma Stream your Dream.

În cadrul primei sesiuni, fiecare vlogger participant va realiza, sub îndrumarea mentorilor, o recenzie a unui produs Samsung. Toate cele 10 recenzii  rezultate vor fi urcate pe pagina de Facebook Samsung Romania unde vor putea fi votate de către fani. Vloggerul cu cea mai bună recenzie – 50% decizia juriului, 50% voturile publicului – va câștiga un Samsung Galaxy S8, care dispune de o serie de funcții extrem de utile în realizarea unei recenzii tech de calitate.

Samsung vrea să inspire oamenii prin tehnologii și idei inovatoare. Prin platforma Stream your Dream ne propunem să ajutăm micro-influențatori cu pasiuni diferite să-și depășească limitele, să își urmeze ambițiile și să își atingă potențialul maxim. Cu determinarea lor și îndrumați de cei mai buni specialiști, avem convingerea că îi putem sprijini să își împlinească visurile, că le putem da o „voce” viitoarelor „voci”, influențatorilor de mâine din România”, declară Simona Panait, Head of Corporate Marketing & Communications South-East Europe, Samsung Electronics.

Platforma Stream your Dream a fost dezvoltată de Samsung Electronics România cu susținerea agenției de PR MSLGROUP The Practice cu obiectivul de a contribui la formarea unei generații noi de micro-influențatori. În contextul în care decizia de cumpărare a consumatorilor este luată tot mai des pe baza recomandărilor, influențatorii vor juca un rol tot mai important în mixul de comunicare.

Susținerea și profesionalizarea micro-influențatorilor este un pas firesc pe care Samsung consideră că are responsabilitatea să îl facă pentru a avea în viitor parteneri de dialog profesioniști și responsabili.

Samsung Electronics

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiră oamenii și creează viitorul prin tehnologii și idei. Compania redefinește lumea televizoarelor, pe cea a smartphone-urilor, a dispozitivelor purtabile, a tabletelor, a electrocasnicelor digitale, a sistemelor de rețea și memorie, a sistemelor LSI, a fonderiei și a soluțiilor LED.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din electro-retail în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 477 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Producatori » Samsung lansează proiectul Stream your Dream, o platformă de dezvoltare dedicată micro-influențatorilor
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.