Sony propune câteva gadgeturi portabile pentru concertele de vară

Sony propune câteva gadgeturi portabile pentru concertele de vară: încărcătorul de smartphone portabil CP-F5, camera foto RX100 III, căștile Sony, sistemele audio portabile SRS-X3 și SRS X5 şi camera video Full HD Action Cam AS100V.

Incarcator portabil Sony Cp-F5Încărcătorul Sony CP-F5 îți asigură o autonomie îndelungată, chiar și atunci când vrei să petreci cât mai mult timp în aer liber. Cu o putere de 5000mAh și tensiune la ieșire de 1,5 A, acesta asigură o încărcare rapidă a bateriei smartphone-ului, fără a mai avea nevoie de o altă sursă de energie electrică. Încărcătorul este disponibil într-o paletă variată de culori.

Sony RX100 IIICu un corp compact, ușor și elegant, realizat din aluminiu, Cyber-shot RX100 III te ajută să fotografiezi din orice unghi, obținând în același timp cele mai clare imagini, chiar și atunci când concertul are loc noaptea. Obiectivul și procesorul de imagine rapid, vizorul electronic OLED Tru-Finder cu filtru ZEISS T și funcțiile avansate de filmare oferă pasionaților imagini clare, iar ecranul LCD rabatabil la 180 de grade este ușor de folosit pentru autoportrete.

De la fotografii bogate în detalii până la videoclipuri Full HD cu trupa preferată – toate imaginile sunt foarte clare, datorită senzorului mare de 1 inch(13.2mm x 8.8mm) Exmor R CMOS cu retroiluminare și rezoluție efectivă de 20,1 megapixeli. Folosește modul Intelligent Active Mode dacă vrei un film fără tremur de imagine, în care să surprinzi mișcările dansatorilor și ale artiștilor pe scenă. Faci un “selfie” memorabil chiar în fața scenei urmărind încadrarea pe ecranul LCD Xtra Fine de 3 inci (7,5 cm)(4:3), rabatabil la 180 de grade.

Sony MDR-ZX750BNCăștile MDR-ZX îți aduc cele mai clare sunete pentru 13 ore. Căștile MDR-ZX750BN pot fi conectate fără efort la smartphone, la tabletă sau la calculator prin conexiunea Bluetooth. Acestea sunt ideale atunci când ești pe drum spre următorul concert sau când te relaxezi așteptând ca trupa preferată să intre pe scenă, pentru că tehnologia de noise cancelling anulează până la 98% din zgomotul ambiental.

Modelul MDR-ZX610AP este disponibil într-o serie de culori vibrante în ton cu nuanțele verii. Prevăzut cu difuzor de 40mm cu magnet din neodim, modelul redă clar fiecare notă. De asemenea, modelul MDR-ZX310 poate fi alegerea perfectă datorită designului pliabil ce suplimentează confortul la transport.

Sony SRS-X3Deşi au dimensiuni compacte, Boxele wireless SRS-X3 și SRS-X5 redau cu putere muzica preferată. Ergonomia, materialele rezistente și un sunetul incredibil redat, combinate cu designul clasic sunt caracteristicile cheie ale noului sistem de boxe. Boxele sunt echipate cu tehnologia ClearAudio+.

Sony-AS100VCamera video Action Cam AS100V dispune de un sistem avansat de stabilizare optică, microfon stereo încorporat, precum și de un obiectiv superangular Carl Zeiss Vario Tessar, cu un unghi de 170°, totul într-un corp compact și rezistent la apă, astfel că poți înregistra concertul preferat chiar dacă afară plouă. Toate funcțiile sunt controlabile prin intermediul smartphone-ului. Camera înregistrează automat o secvență – de instantanee la intervale pre-setate între 5 și 60 de secunde – cu posibilitatea înregistrării de clipuri HD la viteze de 120 sau 240 de cadre pe secundă, cu sunet, astfel încât să poți să editezi singur filmul evenimentelor.

 

Gadgeturile portabile Sony sunt disponibile în magazinele Sony Center.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos
Etichete:

0 comentarii la „Sony propune câteva gadgeturi portabile pentru concertele de vară”

  1. Pingback: Electro-Sinteza săptămânii 28 iulie - 1 august

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *