Bolt extinde măsurile de siguranță și introduce funcția de mascare a numărului de telefon în aplicația Bolt Food

Bolt, super-aplicația de mobilitate, anunță introducerea funcției de phone-masking, care ascunde numerele de telefon ale utilizatorilor și livratorilor Bolt Food, atunci când aceștia intră în contact prin intermediul aplicației. Compania investește constant în tehnologii de siguranță, care au rolul de a proteja intimitatea și de a îmbunătăți experiența utilizării serviciilor sale.

bolt

Siguranța este un principiu fundamental, care se regăsește în toate verticalele de business ale Bolt, de la serviciile de ride-hailing, la închirierea de trotinete electrice și livrarea de mâncare. Funcția de phone-masking era deja prezentă în aplicația de ride-hailing a Bolt, iar acum acesta va fi disponibilă și pe platforma Bolt Food.

Bianca Dumitru, Country Manager Bolt Food România, a declarat:Această funcție de securitate limitează la un nivel minim necesar informațiile împărtășite între utilizator și livrator. În timp ce aceștia se vor putea apela unul pe celălalt direct din aplicația Bolt Food, apelul telefonic va fi realizat printr-un gateway extern, iar participanții nu vor putea vedea numerele de telefon. Așadar, singura informație pe care livratorul o va avea despre utilizator, și invers, este prenumele acestuia. Metoda aceasta de contact este disponibilă alături de funcția de chat prin intermediul mesajelor text în aplicație.”

Buton de urgență

Pe lângă funcția de phone-masking, prezentă pe toate platformele Bolt, aplicația de ride-hailing mai dispune și de un buton de urgență, care este disponibil imediat după inițierea cursei. Acesta se regăsește în detaliile afișate sub harta care indică traseul parcurs de pasager, la secțiunea Instrumente de siguranță. Pasagerii pot folosi acest buton, rapid și discret, în cazul în care simt o amenințare imediată. De asemenea, în aceeași secțiune, utilizatorii au posibilitatea de a trimite prietenilor sau familiei un link cu detaliile cursei și traseul parcurs de mașina în care se află.

Un astfel de buton de urgență este disponibil și pentru șoferii parteneri, care îl pot folosi în cazul în care se simt amenințați, apelul fiind direcționat către 112.

Bolt

Bolt este super aplicația europeană cu misiunea de a face mobilitatea urbană mai accesibilă, sigură și sustenabilă.

Compania are peste 100 de milioane de utilizatori în 45 de țări și peste 500 de orașe din Europa și Africa. Compania urmărește să accelereze tranziția de la mașinile personale la mobilitatea partajată, oferind alternative mai bune pentru fiecare domeniu de utilizare, inclusiv transport la cerere, mașini și trotinete electrice închiriate, livrare de mâncare și de produse alimentare și nealimentare.

Compania este prezentă în România cu serviciile de transport la cerere, de închiriere de trotinete electrice, de livrare de mâncare (Bolt Food), livrare de produse alimentare și nealimentare (Bolt Market) și cu divizia de software development, care deservește toate subsidiarele din Europa ale companiei. Bolt este lider de piață în România, compania activând în peste 25 de orașe, extinzându-și continuu oferta de servicii și acoperirea națională.


Întregul conținut al site-ului www.electroretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

De două ori pe săptămână puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din sectoarele Electronice, Electrocasnice, IT&C și Multimedia.

Abonaţi-vă la newsletter aici: www.electroretail.ro/newsletter

Publicația ElectroRetail.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *