eMAG aniversează un an de Apple Shop

eMAG aniversează un an de când a lansat primul Apple Shop din România și anunță reduceri de până la 29% la o gamă mare de produse astăzi, 16 septembrie, doar în showroomul Crângași.

eMAGLa eMAG lucrăm constant pentru a le oferi clienților noștri o experiență foarte bună de cumpărare printr-o gamă variată de produse și servicii. Deschiderea Apple Shop eMAG a însemnat o apropiere mai mare a consumatorilor români de experiența completă de brand și, în ultimul an, o creștere a interesului clienților pentru produsele Apple”, spune Mădălin Rugeanu, Retail Director eMAG.

În perioada septembrie 2015 – august 2016, peste 200.000 de clienți au vizitat Apple Shop eMAG, adică unul din patru clienți care au trecut pragul showroom-ului Crângași. Lunile cu cei mai mulți vizitatori au fost noiembrie și decembrie 2015.

Topul celor mai comandate produse ale brandului este condus de smartphone-uri, cu aproximativ 50% din totalul comenzilor, laptopuri și accesorii. În clasamentul telefoanelor, iPhone 6S ocupă prima poziție cu 27% din total comenzi, fiind urmat de iPhone 6 (19%) și iPhone 5S.

Clienții care au achiziționat produse Apple au mai adăugat în coș accesorii pentru telefoane, extindere de garanții, perferice PC și accesorii pentru tablete. Comanda medie în cazul produselor brandului american este de peste 3.000 de lei (cu TVA).

În ceea ce privește categoriile de vârstă ale clienților care au achiziționat produse Apple, 87% au vârste cuprinse între 18 și 44 de ani. Majoritatea consumatorilor sunt bărbați (peste 70%) și au cumpărat produse din gama Apple prin intermediul dispozitivelor mobile.

Cu ocazia aniversării, eMAG anunță reduceri de până la 29% disponibile în showroom-ul Crângași, din Sos. Virtuții nr 148, București:

  • iPhone 6S, 16Gb la doar 2499.99 de lei (reducere 24%)
  • iPad Air 2 16Gb la doar 1499.99 de lei (reducere 29%)
  • MacBook Pro 13” Retina la 5199.99 de lei (reducere 24%)
  • Apple Watch 42mm la doar 1399.99 lei (reducere 28%)
  • Apple Watch 38mm la 1099.99 lei (reducere 29%)

Lansat în 2015 în premieră în România, Apple Shop eMAG le-a oferit clienților experiența autentică Apple prin designul unic al spaţiului, produsele prezentate, precum şi prin consultanţii special instruiţi de reprezentanți Apple. De asemenea, clienții au putut beneficia de întreaga gamă de produse Apple, de la Mac, iPhone, iPad, accesorii și până la produse complementare cu gadget-urile brandului (drone, boxe, cântare inteligente, căști Beats).

 În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *