evoMAG începe al treilea și cel mai important episod de reduceri de Black Friday 2023, cu discounturi de până la 75%

evoMAG începe astăzi, 10 noiembrie, al treilea și cel mai important episod de reduceri din Black Friday 2023. Campania de reduceri a început imediat după miezul nopții și va fi activă până pe 12 noiembrie, în limita stocului disponibil.

evomag

În această perioadă, evoMAG va procesa non-stop comenzile și coletele, iar showroom-ul evoMAG din Splaiul Unirii, nr. 257 – 259, va fi deschis, în perioada 10 – 11 noiembrie, între orele 08:00 – 20:00, și duminică, 12 noiembrie, între 08:00 – 14:00.

Al treilea episod de reduceri de Black Friday aduce la evoMAG prețuri mai mici pentru: televizoare, laptopuri, telefoane mobile, plăci video, SSD-uri, electrocasnice mari – acestea fiind și categoriile de produse cu cele mai mari cereri.

Astfel, spre exemplu, în perioada 10 – 12 noiembrie, clienții evoMAG.ro vor putea cumpăra:

  • Telefoane mobile Samsung Galaxy A04 – la 449 de lei;
  • Televizoare LED LG 80 cm la 849 de lei;
  • Software Bitdefender Total Security la 149 de lei;
  • Laptopuri Asus VivoBook X515MA-EJ450 la 899 de lei;
  • Laptopuri Lenovo V15 G3 IAP la 1.399 lei;
  • Stații de călcat Tefal la 369 de lei;
  • Aparate de aer condiționat Gree Pulsar, 12.000 BTU, la 1.799 lei;
  • Plăci de îndreptat părul, REVLON, la 129 de lei;
  • Scaune auto BRITAX la 829 de lei;
  • Aspiratoare Karcher la 349 de lei;

Cea mai rapidă livrare de Black Friday din România

Parteneriatele încheiate cu cele mai importante platforme de livrări rapide din România, Glovo, Bringo și Tazz asigură livrarea produselor comandate în mai puțin de o oră în București, toate produsele listate în cele 3 platforme fiind în stocul evoMAG și disponibile imediat.

Livrare non-stop

Livrarea produselor în cele peste 3.800 de lockere easybox din țară, în urma parteneriatului cu compania de curierat Sameday, le permite clienților să ridice produsele non-stop, la orice oră din zi și din noapte, într-un interval de până la 72 de ore de la momentul în care coletele ajung în lockerele securizate.

Black Friday cu plata în rate

În perioada de Black Friday, evoMAG pune la dispoziția clienţilor mai multe opțiuni de plată. Spre exemplu, la evoMAG, produsele cumpărate pot fi plătite în 12 rate fără dobândă prin cardul Star de la Banca Transilvania, în 12 rate prin cardul de credit de la BCR, în 10 rate fără dobândă prin cardul de credit Card Avantaj de la Credit Europe Bank, și prin Bonus Card de la Garanti BBVA, în 6 rate fără dobândă prin BRD și în 4 rate direct cu cardul de debit prin Oney. tbi bank pune la dispoziție opțiunea de  4 – 60 rate online fără card de credit.

Toate produsele care se află la reducere în evenimentul Black Friday 2023 pot fi accesate aici.

evoMAG

evoMAG este una dintre cele mai importante companii din industria de comerț electronic din România. Magazinul online comercializează zeci de mii de produse din domeniile IT&C, electrocasnice, sport & fitness (printre care și trotinete și accesorii pentru trotinete) și pentru casă și grădină, iar acum 3 ani a deschis primul service pentru trotinete electrice, devenind primul magazin online din România care oferă un astfel de serviciu.

evoMAG.ro este vizitat zilnic de peste 60.000 de persoane, iar peste 80% dintre clienți ar recomanda magazinul pentru calitatea serviciilor oferite. evoMAG a fost fondată de Mihai Pătrașcu, care ocupă, în continuare, poziția de director general.

Compania a atras recent o investiție de 2 milioane de euro de la Catalyst România, una dintre cele mai importante firme de capital de risc axate pe tehnologie din România, în demersul de a susține dezvoltarea accelerată a companiei.

Investiția atrasă este prima de anvergură pentru evoMAG și confirmă parcursul bun al companiei în cei 18 ani de existență în piața de eCommerce din România, validează și sprijină strategia de dezvoltare pe termen lung a magazinului online.


Întregul conținut al site-ului www.electroretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

De două ori pe săptămână puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din sectoarele Electronice, Electrocasnice, IT&C și Multimedia.

Abonaţi-vă la newsletter aici: www.electroretail.ro/newsletter

Publicația ElectroRetail.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *