„Vânătoarea de oferte” la F64: cumperi liniștit înainte de Black Friday și te bucuri de aceleași oferte

Pentru a le facilita cât mai multor oameni accesul la aparatura potrivită și dorită, F64 a pregătit o campanie specială de Black Friday. Sub numele „“, între 18 și 20 noiembrie, magazinul foto-video va avea reduceri la numeroase produse și pachete dedicate profesioniștilor și entuziaștilor.

F64Pentru o experiență de cumpărături cât mai plăcută și mai liniștită, F64 are și două surprize pentru cei pasionați de fotografie. Prima este aceea că oricine poate cumpăra liniștit în perioada 1 – 17 noiembrie, iar dacă produsul achiziționat va fi la reducere de Black Friday, atunci va primi înapoi diferența, sub formă de voucher (în perioada 25 – 30 noiembrie). Cea de-a doua surpriză presupune că orice aparat foto inclus în campania de Black Friday le aduce clienților un cupon de 4% din valoarea achiziției. Îl pot folosi pentru cumpărături în perioada 1 – 31 ianuarie 2017 și își pot astfel completa trusa cu obiectivele foto-video dorite.

Vânătoarea de oferte“ de Black Friday aduce prețuri speciale la o selecție variată de produse, de la aparate și obiective foto profesionale la blițuri, imprimante, telefoane inteligente sau medii de stocare. Vor fi incluse în campanie și drone, accesorii și acumulatori.

F64 are și câteva sfaturi pentru clienții care vor să se asigure că prind reducerile dorite. Fie că știu deja ce produse vor, fie că așteaptă „Vânătoarea de oferte“, consultanții magazinului recomandă crearea din timp a unui cont pe site. Acolo, vor fi introduse datele de livrare pentru a plasa comenzile cât mai rapid în weekendul reducerilor. De asemenea, este foarte util wishlist-ul, unde pot fi adăugate produsele dorite și este astfel simplificat procesul de achiziție. O opțiune foarte bună pentru a fi la curent cu noutățile este și newsletter-ul F64. În plus, toate sfaturile sunt disponibile și pe blogul magazinului.

Program special online și offline

Pentru cele trei zile dedicate , F64 s-a pregătit cu program non-stop pentru call center în noaptea dintre joi spre vineri, când va porni campania „Vânătoarea de oferte“, și a dublat numărul consultanților din magazinul fizic. Astfel, toți clienții vor avea parte de cele mai bune sfaturi și vor putea face cele mai inspirate și informate alegeri. Vineri și sâmbătă, magazinul este deschis între 09.00 și 22.00, iar duminică va fi între 10.00 și 16.00. De asemenea, livrarea comenzilor plasate online va fi realizată în cel mai scurt timp posibil, fiind suplimentată echipa și programul extins.

Pentru a face din acest eveniment unul cât mai plăcut în offline, F64 a reorganizat fluxul din magazin cu zone speciale pentru a le oferi clienților o experiență de shopping rapidă și eficientă. În online, site-ul va fi supus unei testări cu utilizatori pe 10 noiembrie, de la ora 13.00, și pentru această acțiune au fost pregătite o mulțime de premii surpriză.

În această perioadă dedicată Black Friday va continua și campania, lansată de F64 cu ocazia aniversării a 15 ani de activitate. Aceasta se adresează pasionaţilor de fotografie indiferent de nivelul lor de pregătire. În perioada 5 octombrie 2016 – 17 ianuarie 2017, în fiecare miercuri, F64 lansează o nouă misiune și implicit o temă de fotografie pentru următoarea săptămână. Cei care doresc să se înscrie în una dintre cele mai mari provocări fotografice lansate până acum în România o pot face pe.

Cu o experiență de 15 de ani pe piața românească, F64 este cel mai mare retailer de echipamente și accesorii pentru imagine (foto și video). Portofoliul companiei include aproape 70.000 de produse, fiind astfel și cel mai mare magazin de profil din Sud-Estul Europei. F64 operează atât magazinul online f64.ro, cât şi unul dintre cele mai mari magazine fizice de profil din regiune. F64 a înregistrat în 2015 o creştere de 8% a cifrei de afaceri, ajungând până la 101,2 milioane de lei (22,8 milioane de euro), în condițiile unei scăderi a pieţei foto cu 12,4% (27 milioane de euro).

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *