Platforma VTEX, unicul vendor din secțiunea „Customers’ Choice” în raportul ”Gartner® Voice of the Customer for Digital Commerce” din 2024

VTEX, platforma enterprise de comerț digital cu ajutorul căreia brandurile de top B2C și B2B își gestionează operațiunile de comerț la nivel global, a fost recunoscută drept singurul furnizor de tehnologie pentru comerț în raportul ”Gartner® Voice of the Customer for Digital Commerce” din 2024, la secțiunea „Customers Choice Quadrant”, care indică preferințele clienților. Furnizorii recunoscuți îndeplinesc sau depășesc media pieței la capitole precum experiența generală de utilizare, interesul și rata adoptării în rândul utilizatorilor.

vtex

În raportul ”Gartner® Voice of the Customer for Digital Commerce” din 2024, 98% dintre utilizatorii VTEX sunt dispuși să recomande platforma de ecommerce și altor companii, potrivit unui total de 57 de recenzii colectate până în noiembrie 2023. Furnizorii plasați în cadranul din dreapta-sus al raportului ”Voice of the Customer” primesc distincția Gartner Peer Insights Customers’ Choice, o recunoaștere pentru furnizorii și produsele apreciate în mod deosebit de către clienții lor. VTEX este unicul furnizor care a primit această distincție în raportul din 2024.

La VTEX, am reușit să transformăm în realitate viziunea noastră de platformă entreprise completă de ecommerce, aducând la un loc minți inovatoare, tehnologii avansate și o înțelegere profundă a nevoilor clienților noștri. Considerăm că această distincție este un exemplu elocvent în acest sens. Sunt onorat de feedback-ul primit din partea clienților noștri. Cele 57 de recenzii pe care le-au oferit ne-au cotat drept cel mai bun furnizor de comerț digital, cu o notă de 4.8 din 5.0”, a declarat Santiago Naranjo, CRO în cadrul VTEX.

Mai jos sunt doar câteva dintre brandurile care au desemnat VTEX drept platforma lor preferată de comerț în ultimul an:

  • BeautyCounter
  • Calvin Klein
  • Hearst
  • Kayser Roth
  • Pierce Manufacturing
  • Reebok
  • Tommy Hilfinger
  • Whirlpool

Documentul ”Voice of the Customer” sintetizează recenziile Gartner Peer Insights în informații pentru cei responsabili de decizii din domeniul IT. Această perspectivă de ansamblu a părerilor partnerilor, împreună cu recenziile detaliate individuale, completează cercetarea realizată de experții Gartner și poate juca un rol cheie în procesul de cumpărare, concentrându-se pe experiențele directe ale partenerilor în implmentarea și operarea unei soluții.

Gartner

GARTNER este o marcă înregistrată și marcă de serviciu a Gartner, Inc. și/sau a afiliaților săi în SUA și internațional, iar PEER INSIGHTS sunt mărci înregistrate ale Gartner, Inc. și/sau afiliaților săi și sunt utilizate aici cu acordul lor. Toate drepturile sunt rezervate.

Conținutul Gartner Peer Insights constă în opinii individuale ale utilizatorilor finali, bazate pe propriile experiențe cu furnizorii enumerați pe platformă, nu ar trebui interpretat ca declarații de fapt și nici nu reprezintă opiniile Gartner sau ale afiliaților săi. Gartner nu susține niciun furnizor, produs sau serviciu descrise în acest conținut și nu oferă nicio garanție expresă sau implicită în aceea ce privește acuratețea sau caracterul complet ale acestui conținut, inclusiv orice garanții de comercializare sau potrivire pentru un anumit scop.

VTEX

VTEX (NYSE:VTEX) este platforma enterprise de comerț digital cu ajutorul căreia managerii de top si directorii de tehnologie își optimizează investițiile. Cu funcționalități complete și compozabile, platforma noastră ajută brandurile și retailerii să-și modernizeze soluțiile tehnologice și să-și reducă costurile de mentenanță prin migrarea rapidă de la sistemele vechi, conectându-și întregul lanț operațional și transformând inventarul și fulfillment-ul în avantaje competitive.

În calitate de lider în domeniul platformelor de comerț digital, VTEX se bucură de încrederea a peste 2.600 de clienți B2C și B2B, printre care Carrefour, Colgate, Motorola, Sony, Stanley Black & Decker și Whirlpool, având peste 3.400 de magazine online active în 38 de țări (date pentru anul fiscal care s-a încheiat la 31 decembrie 2022).


Întregul conținut al site-ului www.electroretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

De două ori pe săptămână puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din sectoarele Electronice, Electrocasnice, IT&C și Multimedia.

Abonaţi-vă la newsletter aici: www.electroretail.ro/newsletter

Publicația ElectroRetail.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *