WatchShop.ro aniversează 11 ani cu cea mai mare campanie de reduceri de până acum la brandurile de top

WatchShop.ro, cel mai mare magazin online de ceasuri originale din România, aniversează, în luna septembrie, 11 ani de la lansare, cu cea mai mare campanie de reduceri de până acum la brandurile de top.

WatchShop.ro

Peste 3.000 mii de ceasuri, dintre care peste 1.000 de la branduri premium, precum Tissot și Garmin, sunt incluse în campania aniversară.

Lunile de vară au trasat pentru WatchShop.ro mai multe tendințe pe care, prin selecția de produse și ofertele noastre, ne propunem să le consolidăm în această toamnă. Pentru prima dată, bugetul mediu de achiziție a unui ceas a depășit 500 de lei, în principal, datorită interesului crescut pentru brandurile de top și modelele smart. Tissot, Garmin și Ingersoll sunt brandurile pentru care am observat cel mai mare interes pe perioada verii.

Au crescut vânzările de ceasuri fashion pentru femei, odată cu atragerea unei noi categorii de public pe WatchShop.ro. În luna aprilie, spre exemplu, când magazinele fizice au fost închise, 60% dintre clienții noștri din shop-ul online au fost la prima achiziție, iar pe timpul verii, foarte mulți au revenit online pentru alte cumpărături”, spune Cătălin Florea, CEO WatchShop.ro.

Ceasurile smart au avut o creștere semnificativă în ultimele luni, când clienții au continuat să prioritizeze un stil de viață sănătos și activ, indiferent de context, motiv pentru care au avut nevoie de accesorii care să le monitorizeze activitățile fizice. De asemenea, lansarea noilor modele de ceasuri cu încărcare solară de la Garmin a menținut interesul clienților pentru această categorie. În această perioadă, cel mai căutat model a fost un smartwatch din colecția Fenix 6 Pro Solar Carbon Gray Titanium.

Ținând cont de interesul actual al clienților, determinat și de schimbarea stilului lor de viață, în contextul restricțiilor de socializarea și de distanțare din ultimele luni, WatchShop.ro a inclus o selecție unică în campania aniversară „11 ani de WatchShop.ro”. Clienții pot cumpăra în perioada 7 – 20 septembrie modele premium, de la branduri ca Tissot, Garmin, Ingersoll, la cele mai mici prețuri listate până acum pe shop-ul online și în showroom-ul WatchShop.ro deschis în București, în Strada Morilor Nr. 42. Reducerile pentru ceasurile de top ajung până la 30% în campanie, în timp ce, în mod obișnuit, nu depășesc 10%-15%.

30% din vânzările WatchShop.ro din 2020 vor fi generate de branduri exclusive

WatchShop.ro include în această campanie și cea mai extinsă ofertă de branduri distribuite exclusiv. În prezent, WatchShop.ro are exclusivitate pentru distribuția brandurilor Ingersoll, Accurist, Sekonda, William S. Până la finalul anului, mărcile exclusive vor genera vânzări de circa 30% din cifra de afaceri totală a WatchShop.ro.

WatchShop.ro

WatchShop.ro este cel mai mare magazin online de ceasuri originale din România. În procesul de achiziție, clienții au acces la informație completă și relevantă, la care se adaugă aspectele tehnice și tehnologice care au legătură cu modelele de ceasuri căutate. WatchShop.ro are un portofoliu de peste 17.000 de modele disponibile, de la peste 100 de branduri renumite la nivel mondial, unele dintre ele importate în exclusivitate. WatchShop.ro oferă și service în garanție, dar și servicii post-garanție, iar perioada de retur a ceasurilor este de 365 de zile de la achiziție, cea mai extinsă de pe piață.

WatchShop.ro are și prezență offline, prin showroom-ul propriu din București, situat în zona Timpuri Noi, pe Strada Morilor Nr. 42.

Întregul conținut al site-ului www.electroretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din electro-retail în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 477 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » E-commerce » WatchShop.ro aniversează 11 ani cu cea mai mare campanie de reduceri de până acum la brandurile de top
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.