ALTEX deschide un nou magazin în București, în Sun Plaza Shopping Center

ALTEX România, cel mai mare retailer electro-IT din România, deschide din 23 martie un nou magazin în București, în Sun Plaza Shopping Center (Calea Văcărești, nr. 391, Sector 4).

ALTEXEste primul magazin pe care compania îl deschide în 2017, acesta întinzându-se pe două etaje și ocupând o suprafață de 1.000 mp. Odată cu această deschidere, ALTEX ajunge la o rețea de 16 magazine în București și de 97 de magazine la nivel național.

„ALTEX România continuă planul de extindere și în 2017, ca un răspuns firesc la nevoia consumatorilor români de a avea acces în mod cât mai facil la tehnologie modernă. Deschiderea acestui magazin continuă strategia omnichannel, prin care urmărim să asigurăm o experiență de cumpărare completă, de la posibilitatea testării produsului până la interacțiunea cu o echipă de vânzări foarte bine pregătită, gata să ofere cele mai bune sfaturi“, afirmă Dan Ostahie, CEO ALTEX România.

„Odată cu deschiderea magazinului ALTEX în Sun Plaza Shopping Center, le oferim locuitorilor Sectorului 4 din București ocazia de a ajunge mai ușor la oferta noastră. În noul magazin, aceștia vor descoperi o gamă extinsă și îmbunătățită de produse electro-IT. Cu ocazia deschiderii am pregătit oferte speciale pentru clienții noștri“, declară Daniel Mirea, Director Retail ALTEX România.

Magazinul ALTEX din Sun Plaza Shopping Center va funcţiona începând cu data de
23 martie, de luni până duminică, între orele 10:00 – 22:00, în urma deschiderii lui fiind create 30 de locuri de muncă.

Conform celui mai recent studiu Best Buy Award, brandul ALTEX ocupă primul loc în alegerea consmatorilor români. Aceștia beneficiază de serviciul cel mai bun raport preţ-calitate din România, care evidenţiază preţurile imbatabile pe care compania le oferă şi grija constantă pentru a pune la dispoziţia clienţilor cele mai bune servicii. Cei care găsesc produsele din gama ALTEX la preţuri mai mici la alţi retaileri specializaţi, atât online, cât şi offline, primesc de două ori diferenţa. De asemenea, ALTEX oferă iubitorilor de tehnologie posibilitatea de a accesa soluţii post-vânzare, precum returnarea produselor comercializate în maximum 31 de zile de la cumpărare, service şi garanţie.

ALTEX România este liderul pieţei româneşti de retail, cu produse electrocasnice, electronice, IT, comunicaţii şi multimedia. Prin reţeaua naţională de 97 de magazine aflate în cele mai importante oraşe din ţară şi magazinul online www.altex.ro, retailerul oferă clienţilor o gamă variată de produse inovatoare, la cele mai avantajoase preţuri, susţinute de soluţii optime de finanţare. În fiecare zi, cei aproximativ 2.000 de angajaţi ai companiei sunt dedicaţi livrării de soluţii tehnologice de ultimă generaţie, care facilitează accesul consumatorilor la informaţie, divertisment şi comunicare.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *