Altex și Media Galaxy dau startul unei noi ediții ”Vara pe două roți”

Altex și Media Galaxy dau startul unei noi ediții a expoziției naționale „Vara pe două roți”, prin care vizitatorii pasionați de mobilitatea viitorului au ocazia să testeze o varietate de modele, de la biciclete clasice pentru începători și până la trotinete electrice de ultimă generație. Turneul “Vara pe două roțise desfășoară în fiecare weekend, începând cu 22 aprilie și până pe 23 iulie, în 48 de magazine din 30 de orașe din țară. În plus, toți cei care doresc să achiziționeze orice produs participant la campanie beneficiază de o extra-reducere de până la 200 lei în perioada campaniei la achizițiile din magazine.

altex

Evenimentul ”Vara pe 2 roți” va fi prezent în mai multe orașe din România, în locațiile Altex și Media Galaxy, unde participanții vor putea testa gratuit trotinetele electrice și biciclete de la branduri precum Myria, Ninebot, Ducati, Aprilia, Jeep, Lamborghini, Freewheel, Xiaomi, dar și echipamentele și accesoriile aferente. În plus, toți cei care doresc să achiziționeze un produs din gama vehicule electrice beneficiază de o extra-reducere de până la 200 lei în perioada campaniei la achizițiile din magazine.

‘’În linie cu trendurile globale și încercând să fie cât mai sustenabili cu mediul înconjurător, consumatorii adoptă din ce în ce mai mult un stil de viață modern și activ. Observăm în ultimii ani un trend pozitiv și în vânzările din categoriile Trotinete și Biciclete, aceste produse devenind treptat de la cel mai la modă mijloc de transport până la cel mai plăcut mod de a-ți petrece timpul liber outdoor.’’ a declarat Oana Titirig, Business Unit Divizia Sport în cadrul Altex România.

Calendar ”Vara pe două roți”

 • 22-23 aprilie: Satu Mare & Alba Iulia
 • 29-30 aprilie: Cluj & Turda
 • 6 – 7 mai: Zalau & Dej
 • 13-14 mai: Timișoara & Arad
 • 20 – 21 mai: Baia Mare & Bistrița & Tg. Mureș
 • 27- 28 mai: București
 • 3- 4 iunie: Constanța & Mangalia
 • 10 – 11 iunie: Brăila & Galați
 • 17 – 18 iunie:  Buzau & Focșani & Călărași
 • 24 – 25 iunie: Sibiu & Alba Iulia  & Iași
 • 24 – 25 iunie: Brașov & Câmpina
 • 1 – 2 iulie: Craiova & Slatina & Severin
 • 8 – 9 iulie: Suceava & Botoșani & Dorohoi & Vatra Dornei
 • 15 – 16 iulie: Ploiești
 • 22 – 23 iulie: Satu Mare & Piatra Neamț

Cei interesați pot verifica calendarul & locațiile incluse în cadrul expoziției “Vara pe două roți” online.

La Altex și Media Galaxy se comercializează trotinete electrice și biciclete de mai bine de 3 ani, atât online, cât și în cele peste 125 de magazine fizice. Retailerul pune la dispoziția clienților o gamă variată de modele disponibile, de la cele mai accesibile până la cele mai sofisticate și performante, potrivite pentru toate nevoile și preferințele cumpărătorilor.

ALTEX România

Altex este lider pe piața de retail din România, cu peste 120 de magazine deschise în țară. În aproape trei decenii de la ȋnființare, Altex s-a transformat dintr-un business local de import de televizoare, ȋn liderul pieței de produse electronice, electrocasnice, IT&C și multimedia din România.

Încă de la ȋnceput, compania Altex și-a propus să ofere produse de calitate adecvate nevoilor consumatorilor și soluții de finanțare accesibile.

Serviciul de 2X diferența versus alte magazine online sau offline asigură clienților cel mai mic preț din România.

Altex și-a diversificat, de-a lungul timpului, și serviciile, nu doar produsele. Pentru a-și ajuta clienții să aibă acces la finanțare, Altex a înființat Credex, o companie de credite de consum, care oferă soluții optime de finanțare la dobânzi scăzute, pentru achiziția articolelor de pe website și din rețeaua națională de magazine. Din 2021, prin serviciul Altex Travel, clienții Altex au posibilitatea să ȋşi achiziționeze vacanțe direct din magazinele Altex și Media Galaxy, dar și online, pe www.altextravel.ro.


Întregul conținut al site-ului www.electroretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

De două ori pe săptămână puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din sectoarele Electronice, Electrocasnice, IT&C și Multimedia.

Abonaţi-vă la newsletter aici: www.electroretail.ro/newsletter

Publicația ElectroRetail.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *