ALTEX România deschide al 15-lea magazin în București

ALTEX România, cel mai mare retailer electro-IT din România, continuă investiţiile în Bucureşti prin inaugurarea unui nou magazin, în data de 27 octombrie, în centrul comercial Veranda Mall (str. Ziduri Moşi nr. 23).

ALTEXOdată cu această deschidere, reţeaua Altex ajunge la un număr de 15 magazine în capitală şi 95 la nivel naţional.

Noul magazin are o suprafaţă de 600 metri pătraţi, iar procesul de construcţie a început în această toamnă. Odată cu deschiderea magazinului din Veranda Mall, vor fi create peste 20 locuri de muncă.

„Deschiderea magazinului din Veranda Mall vine ca răspuns la promisiunea noastră: aceea de a oferi iubitorilor de tehnologie o gamă largă de produse la cel mai bun raport preţ-calitate, în zone din imediata lor proximitate. De altfel, procesul de extindere a reţelei de magazine are loc în paralel cu reamenajarea celor vechi, astfel încât experienţa consumatorului să fie îmbunătăţită, afirmă Dan Ostahie, CEO ALTEX România.

Magazinul va funcţiona începând cu data de 27 octombrie, de luni până duminică, între orele 10:00 şi 22:00. Cu ocazia deschiderii noului magazin, ALTEX îşi aşteaptă clienţii cu preţuri de Black Friday, printre care:

  • Maşină de spălat BEKO, capacitate 6 kg, clasa energetică A+++, la numai 749,9 lei, preţ la schimb cu un produs vechi;
  • Televizor VORTEX, diagonala de 102 cm, la numai 899,9 lei;
  • Combină frigorifică ARCTIC, clasa energetică A+ şi 5 ani garanţie, la numai 799,9 lei;
  • Laptop Lenovo, procesor Intel Core i3, la numai 1.199,9 lei.

ALTEX oferă iubitorilor de tehnologie posibilitatea de a accesa soluţii post-vânzare, precum returnarea produselor comercializate în maximum 31 de zile de la cumpărare, service şi garanţie. De asemenea, clienţii beneficiază de serviciul cel mai bun raport preţ-calitate din România, care evidenţiază preţurile imbatabile pe care compania le oferă şi grija constantă pentru a pune la dispoziţia clienţilor cele mai bune servicii. Cei care găsesc produsele din gama ALTEX la preţuri mai mici la alţi retaileri specializaţi, atât online, cât şi offline, primesc de două ori diferenţa.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din electro-retail în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 488 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » ALTEX România deschide al 15-lea magazin în București
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.