ALTEX România recrutează peste 450 de angajați în toată țara

ALTEX România, cel mai mare retailer electro-IT din România, anunţă recrutări masive în următoarea perioadă. Compania dorește să angajeze peste 450 de persoane, care să lucreze în magazinele Altex si Media Galaxy din întreaga țară.

ALTEXCele mai multe posturi sunt disponibile în orașele: București, Sibiu, Arad, Ploiești, Brașov, Oradea, Satu Mare, Iași, Buzău.

Viitorii angajați urmează să ocupe pozițiile de: consultant vânzări (peste 380 de posturi), casier (peste 35 de posturi), manager financiar (peste 10 posturi), director adjunct de magazin (peste 25 de posturi). Pentru pozițiile menționate, ALTEX România oferă pachete salariale atractive, cuprinse între 1.500 și 2.700 lei net, în funcție de poziția ocupată în cadrul magazinului.

În completarea salariilor competitive, ALTEX România oferă programe dedicate de dezvoltare profesională. Astfel, angajații sunt implicați în traininguri și cursuri, prin care își dezvoltă noi abilități pentru a deveni specialiști în tehnologie și pot evolua profesional prin promovare. În prima jumătate a anului 2016, retailerul a investit peste 300.000 de euro în programe de dezvoltare pentru angajați.

„Industria electro-IT are un specific aparte, în sensul în care a vinde tehnologie necesită anumite aptitudini și cunoștiințe – atât ale produselor, cât și ale tendințelor în domeniu – pentru a putea recomanda clienților cele mai bune soluții. Ne dorim să atragem oameni specializați, dar și să formăm profesioniști in-house, pe care să îi susținem în parcursul evoluției lor. De aceea, investim constant în instruirea și dezvoltarea angajaților, oferindu-le oportunități multiple de creștere, adaptate nevoilor personale de dezvoltare și tendințelor pieței”, spune Mihaela Grigoriu, HR Business Partner ALTEX România.

Compania oferă angajaților și o serie de beneficii suplimentare, precum: prime anuale, bonusuri de performanță, servicii medicale, bonuri de masă, decontarea transportului.

Anul acesta, prin extinderea rețelei de magazine Altex și Media Galaxy, compania a crescut cu peste 1.000 de angajați noi.  În prezent, ALTEX România are un număr de peste 3.000 de salariați, care operează în magazine, depozit și în sediul central, fiind cel mai mare jucător și angajator din industria electro-IT locală.

Lista posturilor oferite de Altex se regăsește aici, iar cea a posturilor disponibile în cadrul Media Galaxy este disponibilă aici.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *