Altex oferă transport gratuit în toată țara în perioada 5-11 noiembrie

Liderul pieței de retail din România, Altex, vine cu noi surprize ȋn a doua săptămână a campaniei de Black Friday. Retailer-ul oferă transport gratuit ȋn toată țara, atât la comenzile online, cât și la cele din magazinele Altex și Media Galaxy, indiferent de valoare.

ALTEX

,,Pentru a ȋmbunătăți experiența de cumpărături și a-i ajuta pe clienți să se bucure pe deplin de promoțiile acestei perioade, am decis să oferim transport gratuit ȋn toată țara. Așa cum am anunțat ȋncă de la ȋnceput, avem multe surprize ȋn campania de Black Friday 2021. Ofertele se schimbă constant, așa că vă recomandăm să urmăriți site-urile altex.ro și mediagalaxy.ro sau să veniți ȋn magazine. Colegii noștri din magazine au soluții pentru a servi toți clienții”, spune Raul Filip, Director de Achiziții Altex România.

Ȋn 2021, Altex desfășoară campania de Black Friday timp de patru săptămâni, ȋntre 28 octombrie și 24 noiembrie. Reducerile din această perioadă pot depăși chiar și 60%, din categorii precum IT, comunicații, gaming, electrocasnice, ȋncălzire, auto, bricolaj, iluminat, electrice, bucătărie, curățenie și igienă, jucării, produse pentru copii, sport, mobilă etc.

Retailer-ul s-a pregătit din timp pentru cel mai important eveniment de cumpărături al anului, și a reușit să asigure un stoc suficient de produse, din toate categoriile, ȋn ciuda dificultăților din piața internațională de aprovizionare. Ȋn același timp, Altex menține promisiunea celui mai mic preț din România, pe care o susține prin programul ,,de 2X diferența”, pentru cazurile ȋn care clientul găsește același produs, mai ieftin, la un alt comerciant offline sau online.

Magazinele Altex și Media Galaxy sunt pregătite să ȋi primească pe clienți, cu respectarea tuturor reglementărilor ȋn vigoare – de la triaj, dezinfectare și distanțare fizică. Totodată, personalul oferă consultanță de specialitate celor care au ȋntrebări referitoare la specificațiile produselor.

ALTEX România

Altex este lider pe piața de retail din România, cu peste 125 de magazine deschise în țară. În aproape trei decenii de la ȋnființare, Altex s-a transformat dintr-un business local de import de televizoare, ȋn liderul pieței de produse electronice, electrocasnice, IT&C și multimedia din România.

Încă de la ȋnceput, compania Altex și-a propus să ofere produse de calitate adecvate nevoilor consumatorilor și soluții de finanțare accesibile.

Serviciul de 2X diferența versus alte magazine online sau offline asigură clienților cel mai mic preț din România.

Altex și-a diversificat, de-a lungul timpului, și serviciile, nu doar produsele. Pentru a-și ajuta clienții să aibă acces la finanțare, Altex a înființat Credex, o companie de credite de consum, care oferă soluții optime de finanțare la dobânzi scăzute, pentru achiziția articolelor de pe website și din rețeaua națională de magazine. Din 2021, prin serviciul Altex Travel, clienții Altex au posibilitatea să ȋşi achiziționeze vacanțe direct din magazinele Altex și Media Galaxy, dar și online, pe www.altextravel.ro.

Întregul conținut al site-ului www.electroretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din electro-retail în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 488 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Altex oferă transport gratuit în toată țara în perioada 5-11 noiembrie

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.