Altex oferă clienților toți banii înapoi pe vouchere la toate cumpărăturile realizate în noua campanie “1 din 100 cumpărători este câștigător”

Altex, liderul pieței electro-IT din România, dă startul campaniei “1 din 100 cumpărători este câștigător” prin care clienții vor avea 1 șansă din 100 de a obține toți banii înapoi pe vouchere, pentru toate achizițiile realizate în perioada 9 februarie – 1 martie, indiferent de valoarea sau de numărul acestora. Pentru a participa în campanie și la tragerea la sorți, cumpărătorii trebuie să se autentifice cu cont de client la momentul achiziției. Campania se desfășoară la nivel național, atât în magazinele fizice Altex și Media Galaxy, dar și online, pe altex.ro, mediagalaxy.ro sau în aplicație.

altex

Am creat această campanie din dorința de a ne răsplăti clienții, indiferent dacă aceștia cumpără din magazinele fizice sau online. Ne dorim să întoarcem bucuria cumpărăturilor prin vouchere valabile 1 an, cu exact valoarea comenzilor efectuate în perioada campaniei. Practic, pentru un câștigator cu 10 comenzi, se vor întoarce 10 vouchere. În plus, în contul de client, cumpărătorii nu doar se înscriu în această campanie, ci au acces simplu și rapid, într-un singur loc, la toate documentele de care au nevoie, de la facturi, istoric comenzi, retur sau 2x diferenţa.spune Edvin Abdulachim, Director Comercial Altex România.

În campanie sunt eligibile doar persoanele fizice care au cont de client, pe site sau în aplicație. Tragerea la sorți și extragerea clienților va avea loc pe 3 martie. Pe 15 martie,  vor fi acordate voucherele clienților pe email. Cumpărătorii nu sunt înscriși automat în campanie, ci este nevoie ca aceștia să se autentifice în contul client și să își exprime acordul, la momentul cumpărăturilor.

Voucherele emise, valabile 1 an!

Voucherele emise se vor putea folosi pentru cumpărături ulterioare, în magazine sau online, și vor fi valabile timp de 1 an. Se vor putea utiliza 2 vouchere cumulate pentru o comandă ulterioară sau chiar se pot transfera prietenilor.

Aplicația Altex și cont client

În magazile fizice, la casele de marcat, clienții se pot autentifica prin scanarea codului QR disponibil în aplicație, care va prelua și va înregistrat automat cumpărăturile realizate.

Aplicația Altex simplifică toate procesele, oferind într-un singur loc documentele necesare clienților, de la facturi, istoricul tranzacţiilor, suport clienți, 2x diferența și până la servicii de retur sau service. Prin intermediul aplicaţiei, experienţa de navigare şi cumpărături a clienţilor devine una mai simplă, mai rapidă şi mai plăcută.

Regulamentul campaniei și mai multe detalii sunt disponibile aici.

ALTEX România

Altex este lider pe piața de retail din România, cu peste 125 de magazine deschise în țară. În aproape trei decenii de la ȋnființare, Altex s-a transformat dintr-un business local de import de televizoare, ȋn liderul pieței de produse electronice, electrocasnice, IT&C și multimedia din România. Încă de la ȋnceput, compania Altex și-a propus să ofere produse de calitate adecvate nevoilor consumatorilor și soluții de finanțare accesibile.

Serviciul de 2X diferența versus alte magazine online sau offline asigură clienților cel mai mic preț din România.

Altex și-a diversificat, de-a lungul timpului, și serviciile, nu doar produsele. Pentru a-și ajuta clienții să aibă acces la finanțare, Altex a înființat Credex, o companie de credite de consum, care oferă soluții optime de finanțare la dobânzi scăzute, pentru achiziția articolelor de pe website și din rețeaua națională de magazine. Din 2021, prin serviciul Altex Travel, clienții Altex au posibilitatea să ȋşi achiziționeze vacanțe direct din magazinele Altex și Media Galaxy, dar și online, pe www.altextravel.ro.


Întregul conținut al site-ului www.electroretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

De două ori pe săptămână puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din sectoarele Electronice, Electrocasnice, IT&C și Multimedia.

Abonaţi-vă la newsletter aici: www.electroretail.ro/newsletter

Publicația ElectroRetail.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

Depositphotos
Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *