Altex și Media Galaxy lansează Black Friday de Primăvară pe 27 aprilie

Altex, liderul pieței electro-IT din România, a pregătit o nouă campanie de reduceri attractive, Black Friday de Primăvară. În perioada 27 aprilie – 3 mai, clienții Altex și Media Galaxy au parte de discounturi de până la 40% la numeroase produse care pot fi achiziționate din rețeaua națională de magazine, online pe altex.ro și mediagalaxy.ro sau din aplicația Altex. În plus, doar pentru clienții din aplicația Altex campania începe la ora 07:00 dimineața, cu două ore mai devreme față de restul canalelor.  

altex

Cumpărătorii au la dispoziție prețuri cu până la 40% mai mici la produsele din gama de băuturi și cafea, dar și la produsele din gama de mobilier, sanitare și bricolaj. De asemenea, articolele din gama de entertainment & gaming au reduceri de până la 33%. Telefoanele, tabeletele și smartwatch-urile beneficiază de reduceri de până la 30%, la fel ca produsele din gama de electrocasnice mari și produse de climatizare, dar și cele din gama de electrocasnice mici și veselă. Tot de prețuri reduse de până la 30% beneficiază și produsele din gama de anvelope și electronică auto.

La achiziționarea produselor din gama de TV, audio-video și foto, dar și a produselor din gama de laptopuri, PC, monitoare și imprimante, clienții beneficiază de reduceri de până la 25%. De asemenea, în perioada campaniei de Black Friday de Primăvară, produsele din gama vehicolelor electrice și sport beneficiază de reduceri de până la 20%, iar articolele de copii beneficiază de discouturi de până la 15%.

Magazinele sunt pregătite pentru campania Black Friday de Primăvară

Magazinele Altex și Media Galaxy din toată țara au pregătit stocuri suficiente pentru toți clienții, iar personalul este pregătit să ofere consultanță de specialitate clienților care au nevoie de informații suplimentare sau care își doresc să testeze produsele, înainte de achiziție. În plus, cei care doresc să achiziționeze produsele voluminoase, Altex pune la dispoziție serviciul de livrare cu doi curieri.

Tot ȋn magazine, clienții pot beneficia de servicii de finanțare pe loc, la orice produs,  cu rate fixe și dobândă promoțională începând de la 1% pe lună, asigurate de Credex, dar și de 36 rate fără dobândă prin cardurile de credit emise de băncile partenere.

Altex Travel, oferte exclusive de vacanță

Altex Travel se alătură campaniei și oferă clienților reduceri semnificative la pachetele de călătorie. În primele trei zile ale campaniei de Black Friday de Primăvară, Altex Travel oferă clienților o ofertă exclusivă de vacanță.

  • Sejur de 7 nopți, All Inclusive, în Hurghada, Egipt, cu zbor charter din București, Sibiu, Iași și Cluj Napoca, un bagaj de cală și un bagaj de mână inclus, taxe aeroport, transfer aeroport-hotel-aeroport, asistenta turistică la destinație, tarif incepand de la 569 euro/persoană.

De asemenea, clienții pot opta și pentru un sejur de 7 nopți, All Inclusive, în Antalya, Turcia, cu zbor charter din București, un bagaj de cală și un bagaj de mână inclus, taxe aeroport, transfer aeroport-hotel-aeroport, asistență turistică la destinație, tarif începând de la 389 euro/persoană.

În oferta Altex Travel, clienții pot regăsi reduceri considerabile la pachetele de vacanță din destinațiile preferate precum: Grecia, Spania, Tunisia, Thailanda, Zanzibar, Dubai, Bulgaria, dar și România.

Black Friday de Primăvară începe joi, 27 aprilie 2023, la ora 07.00, în aplicația Altex, și de la ora 09.00 online, pe altex.ro și mediagalaxy.ro, dar și în rețeaua națională de magazine Altex & Media Galaxy. Campania de Black Friday de Primăvară se încheie pe data de 3 mai 2023, la ora 23.59.

ALTEX România

Altex este lider pe piața de retail din România, cu peste 125 de magazine deschise în țară. În aproape trei decenii de la ȋnființare, Altex s-a transformat dintr-un business local de import de televizoare, ȋn liderul pieței de produse electronice, electrocasnice, IT&C și multimedia din România.

Încă de la ȋnceput, compania și-a propus să ofere produse de calitate adecvate nevoilor consumatorilor și soluții de finanțare accesibile.

Serviciul de 2X diferența versus alte magazine online sau offline asigură clienților cel mai mic preț din România.

Retailerul și-a diversificat, de-a lungul timpului, și serviciile, nu doar produsele. Pentru a-și ajuta clienții să aibă acces la finanțare, retailerul a înființat Credex, o companie de credite de consum, care oferă soluții optime de finanțare la dobânzi scăzute, pentru achiziția articolelor de pe website și din rețeaua națională de magazine. Din 2021, prin serviciul Altex Travel, clienții au posibilitatea să ȋşi achiziționeze vacanțe direct din magazinele Altex și Media Galaxy, dar și online, pe www.altextravel.ro.


Întregul conținut al site-ului www.electroretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

De două ori pe săptămână puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din sectoarele Electronice, Electrocasnice, IT&C și Multimedia.

Abonaţi-vă la newsletter aici: www.electroretail.ro/newsletter

Publicația ElectroRetail.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *