Flanco – rețeaua națională a ajuns la 139 de magazine, localizate în 100 de orașe din țară

Flanco Retail a inaugurat vineri, 5 aprilie, primul său magazin din Odobești, județul Vrancea, ajungând astfel la o rețea de 139 de magazine, localizate în 100 de orașe din întreaga țară.

FlancoCu o suprafață totală de 116 mp, magazinul din Odobești și cei patru angajați și-au întâmpinat primii clienți cu oferte speciale, produse electro-IT și tehnologii de ultimă generație, precum și cu toate serviciile puse la dispoziție de Flanco la nivel național – soluții de finanțare avantajoase, livrare la domiciliu și garanție extinsă”, spune Mihai Barbu, Director Vânzări Flanco Retail.

Magazinul este situat pe strada Ștefan cel Mare, nr. 40, bl. G1, la parter, și este deschis de luni până vineri, între orele 9:00-19:00, iar sâmbăta până la ora 14:00.

Retailerul își propune ca până la finalul anului să deschidă aproximativ 20 de magazine și să își consolideze, astfel, prezența pe întreg teritoriul tării, în special în orașe mici și mijlocii.

Am început anul în forță, cu deschideri de magazine în Borșa (jud. Maramureș), Vulcan (jud. Hunedoara), Moreni (jud. Dâmbovița) și Toplița (jud. Harghita). Odată cu deschiderea din Odobești, ne-am bucurat să atingem <<jalonul>> de 100 de orașe în care Flanco este prezent, însă nu ne oprim aici. Doar în următoarea lună avem deja planificate alte trei inaugurări de magazine, două dintre ele în premieră pentru orașele respective”, spune Dragoș Sîrbu, CEO Flanco Retail.

Pe 12 aprilie, Flanco va deschide primele sale magazine din Pucioasa (jud. Dâmbovița) și Gherla (jud. Cluj), iar pe 10 mai va inaugura un al doilea magazin în Roman (jud. Neamț).

Noile magazine se înscriu în planul retailerului de a ajunge la o rețea de aproximativ 160 de locații până la finalul anului, obiectiv pentru care a prevăzut un buget de investiții în valoare de 12 milioane lei.

Cu o echipă de peste 1.500 de angajați, retailerul continuă să investească în creșterea numărului de consultanți de vânzări și în training-ul acestora, pentru care a dezvoltat programe dedicate de resurse umane, cu scopul îmbunătățirii permanente a serviciilor de consiliere oferite în magazine.

Flanco

Flanco este cel mai dinamic retailer autohton de produse IT&C, electronice și electrocasnice. Cu un număr de peste 1.500 de angajați, compania deţine o rețea de 139 de magazine, aflate în cele mai importante zone comerciale din 100 de orașe.

Întregul conținut al site-ului www.electroretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C, multimedia și e-commerce.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din electro-retail în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 477 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Flanco – rețeaua națională a ajuns la 139 de magazine, localizate în 100 de orașe din țară
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.