Flanco Retail va avea un nou depozit central, începând cu luna octombrie 2016

Flanco Retail a încheiat un parteneriat cu furnizorul de servicii logistice KLG Europe Logistics România pentru închirierea a 10.000 de metri pătrați, aflați în proprietatea operatorului, la Km 23 pe autostrada A1 București-Pitești.

Magazin FlancoAcest spațiu va deveni noul depozit central al retailerului începând cu luna octombrie a acestui an, ajutând la scăderea timpului de aprovizionare a magazinelor și la livrarea mai rapidă a comenzilor către clienții finali. Prin alegerea acestei noi locații, compania își dublează, practic, spațiul de depozitare pe care îl avea până acum disponibil pentru magazinele din București.

”Anul acesta ne optimizăm structura spațiilor logistice din întreaga țară”, spune Dragoș Sîrbu, CEO Flanco Retail. ”Până la finalul lui 2016, vom avea cel puțin 6 centre logistice zonale, în cele mai importante orașe din țară, totul în ideea eficienței operaționale. Depozitele proprii, plasate în zone strategice, ne vor permite să acoperim eficient regiunile cu cele mai multe comenzi. Astfel, nu numai clienții din orașe, dar și cei din localitățile adiacente, care nu pot vizita magazinele noastre sau nu pot să-și transporte cu ușurință produsele acasă, le vor putea primi cât mai repede cu putință.”

În prezent, compania are deja operaționale centrele din Iași și Timișoara, urmând ca, până la sfârșitul lunii mai, să deschidă centre logistice zonale și în Sibiu și Constanța. De asemenea, Flanco va inaugura în toamna acestui an un astfel de centru și în Cluj-Napoca.

„Ne străduim să le oferim clienților noștri cele mai bune servicii de pe piață, ceea ce se traduce și printr-un timp foarte scurt al livrărilor”, spune Dragoș Sîrbu, CEO Flanco Retail. ”În prezent, peste 90% din livrări se realizează în aceeași zi, sau, în funcție de ora la care s-a făcut comanda, în urmatoarea zi lucrătoare. Ne dorim ca, treptat, acest interval de timp să se scurteze și mai mult.”

Pentru clienții din Flanco Băneasa, compania a pus deja la punct sistemul de livrare în maxim două ore la ușa clientului. Serviciul este gratuit și valabil inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică.

„Cel mai important serviciu pe care îl punem la dispoziția clienților noștri este acela de a le oferi oportunitatea să se concentreze pe activitățile lor de bază, preluându-le activitățile logistice”, declară Dragoș Geletu, Managing Director al KLG Europe Logistics România.

 

În România, Flanco are un număr de peste 1.350 de angajați şi deţine o rețea natională de 113 magazine, aflate în cele mai importante zone comerciale din 68 de orașe.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

0 comentarii la „Flanco Retail va avea un nou depozit central, începând cu luna octombrie 2016”

  1. o persoana de contact cu care as putea discuta despre un contract de transport din bucuresti-constanta
    bucuresti – mangalia
    bucuresti-tulcea
    si retur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *