Flanco va avea o rețea de 130 de magazine până la finalul anului

Flanco Retail a inaugurat luna trecută trei noi magazine: în Baia Mare, Sighetu Marmației și Vișeu de Sus. Noile magazine se înscriu în planul de expansiune puternică a retailerului, care și-a propus să ajungă la o rețea de 130 de unităţi până la finalul anului.

Magazin FlancoNe-am propus ca anul acesta să ajungem și în orașele medii și mici din țară, pentru a aduce mai aproape de clienți produsele și serviciile pe care și le doresc și pe care le vor putea testa, oferindu-le o experiență de cumpărare peste așteptări celor care trec pragul magazinelor noastre”, spune Bogdan Dîrjan, Director de Dezvoltare Flanco Retail. ”Luna aprilie a fost ”dedicată” Maramureșului, astfel că am deschis cel de-al doilea magazin din Baia Mare, dar și alte două în apropiere, în Vișeu de Sus și Sighetu Marmației, pentru a răspunde solicitărilor și nevoilor pieței din zonă.”

Cele trei magazine maramureșene aduc echipei Flanco Retail 24 de noi colegi. ”Continuăm să investim în creșterea numărului de consultanți de vânzări și în training-ul acestora, pentru că vrem să fim la înălțime prin serviciile noastre de consiliere în magazin, indiferent de orașul în care ne aflăm. Suntem convinși că un client care alege informat este un client mulțumit pe termen lung, care va reveni în magazin pentru sfaturile colegilor noștri”, adaugă Dîrjan.

Cel de-al doilea magazin deschis în Baia Mare este localizat în centrul comercial Gold Plaza și are o suprafață de vânzare de 800 de metri pătrați, în timp ce magazinele din Sighetu Marmației și Vișeu de Sus sunt poziționate stradal, pe arterele comerciale importante ale orașelor.

Clienții celor trei magazine vor beneficia de întreg pachetul de servicii pus la dispoziție de Flanco, de la soluții de finanțare avantajoase și carduri de fidelitate Mereu Flanco, până la livrarea la domiciliu și Garanția All Inclusive.

Flanco – 130 de magazine până la finalul anului

Flanco a început anul 2016 cu 100 de magazine în țară, cele 14 magazine noi deschise în primele patru luni ale anului depășind numărul de deschideri din întreg 2015. Compania și-a planificat pentru anul acesta investiții de 12 milioane de lei, care să acopere atât extinderea în teritoriu pănă la 130 de magazine, cât și optimizarea platformelor IT și a website-ului www.flanco.ro.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *