Flanco: două noi magazine și alte patru deschideri până la finalul lunii martie

Flanco Retail deschide șase noi magazine în luna martie, rețeaua naţională ajungând la 110 magazine. Planul retailerului este de a deschide 30 de noi puncte de vânzare până la sfârșitul anului. 

FlancoCu o suprafață de peste 470 de mp fiecare, magazinele Flanco din Iași și din Satu Mare, deschise pe 4 martie, sunt poziționate în incinta centrelor comerciale Kaufland. Echipele formate din câte zece specialiști sunt pregătite să ofere clienților consultanță de specialitate și să le pună la dispoziție pachetul complet de servicii ale companiei, printre care se numără – soluțiile de finanțare avantajoase, livrarea la domiciliu, programul de fidelitate Mereu Flanco, unic pe piața electro-IT, și Garanția All Inclusive.

“Ne bucurăm că le putem oferi clienților noștri din toată țara o gamă largă de produse electro-IT și tehnologii de ultimă generație, însoțite de oferte și servicii avantajoase, dar și de o experiență de cumpărare plăcută”, afirmă Bogdan Dirjan, Director de Dezvoltare Flanco Retail.

Se apropie Campionatul European de Fotbal – Televizoare peste aşteptări

 “Pentru că ne dorim să fim mai aproape de clienții noștri în toate orașele din România, pentru anul 2016 am prevăzut un buget de investiții în valoare de 12 milioane de lei. Planul include extinderea în teritoriu cu 30 de noi puncte de vânzare, dar și optimizarea platformelor IT și a website-ului www.flanco.ro, astfel încat să putem acoperi eficient întreaga tară, fie prin magazine fizice, fie prin cel virtual”, afirmă Bogdan Dirjan.

Până la finalul lunii martie, retailerul va fi prezent în alte patru centre comerciale din țară. Noile magazine Flanco din Slatina și din Zalău vor fi inaugurate pe 24 martie, în centrul comercial Kaufland, în timp ce Flanco Timișoara Shopping City și Flanco Pitești Auchan Găvana își vor deschide porțile pe 31 martie.

Echipa Flanco a ajuns la un număr de peste 1.400 de angajați, iar retailerul continuă să investească în creșterea numărului de consultanți de vânzări și în training-ul acestora, pentru îmbunătățirea permanentă a serviciilor de consiliere oferite în magazine.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *