Flanco are un nou Director de Marketing

Cu o experiență de peste 15 ani în marketing și comunicare, Antonela Ciucașu s-a alăturat echipei Flanco Retail începând de luna aceasta, pe poziția de Director de Marketing.

FlancoAnterior, ea a ocupat, timp de peste 4 ani, funcția de Head of Marketing & PR Manager pentru Sun Plaza Shopping Center, în cadrul CBRE România.

Antonela are o experienţă vastă în domeniu, creând şi implementând strategii de marketing şi comunicare pentru companii de dimensiuni mari şi medii din sectoare diverse, de la bancar şi auto, la telecom şi retail. Sunt convins expertiză ei foarte diversă şi foarte relevanţă pentru noi, de la strategie şi planificare, la PR, cercetare, branding şi online se va dovedi extrem de valoroasă pentru Flanco şi ne bucurăm foarte mult o avem în echipă.”, spune Dragoş Sîrbu, CEO Flanco.

Înainte de a se ocupă de platforma de marketing, evenimente, comunicare şi PR a Sun Plaza Shopping Center, Antonela Ciucasu a lucrat în sectorul bancar, pentru Royal Bank of Scotland, pe poziţia de Credit Cards Marketing Manager, creând şi implementând strategia de marketing pentru cardurile de credit ale băncii.

Antonela a acumulat cea mai vastă experienţă în industria telecom, lucrând pentru UPC România, Senior Marketing Manager şi pentru Orange România, Head of Retail Communication şi contribuind la lansarea ambelor branduri pe piaţă românească.

Flanco este cel mai eficient retailer autohton de produse IT&C, electronice şi electrocasnice. Cu un număr de peste 1500 de angajaţi, compania deţine o reţea de 122 magazine, aflate în cele mai importante zone comerciale din 74 de oraşe.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *