Media Galaxy Oradea și-a extins suprafața comercială și își așteaptă clienții cu o mulțime de surprize și super-oferte

Un nou magazin al companiei Altex a fost modernizat și reamenajat. Media Galaxy, din complexul comercial Lotus din Oradea, și-a extins suprafața comercială și își așteaptă clienții cu o mulțime de surprize și super-oferte, într-o atmosferă nouă. Din data de 21 iulie, orădenii sunt așteptați într-o atmosferă festivă cu o gamă largă de produse și servicii și o experiență instore îmbunătățită, într-un spațiu comercial extins, de peste 2.800 mp de tehnologie.

media galaxy

”Magazinele Media Galaxy se identifică cu tehnologia de ultimă generație, iar din acest motiv ne-am propus să oferim clienților o experiență completă de cumpărături, dar și o suprafață comercială mai mare. Continuăm strategia de modernizare și retehnologizare a magazinelor Altex și Media Galaxy pentru că ne-am propus să reprezentăm un etalon în retailul românesc.  Din 21 iulie, îi așteptăm pe toți orădenii, dar și pe cei din împrejurimi în magazinul Media Galaxy din centrul comercial Lotus Oradea, pentru a se bucura de o suprafață de cumpărături mai generoasă, de mai multe produse și servicii, la cel mai bun raport calitate-preț”, a declarat Edvin Abdulachim, director comercial Altex.

Procesul de reamenajare a inclus extinderea spațiului comercial al magazinului, la peste 2800 mp, înlocuirea sistemului de iluminat clasic cu cel LED, mult mai eficient din punct de vedere energetic, înlocuirea instalației electrice, dar și a sistemelor de securitate și IT. În plus, pentru a oferi clienților o experință îmbunătățită de cumpărături au fost implementate mai multe display-uri digitale.

Având în stoc peste 40.000 de produse și o suprafață comercială extisă, peste 2.800 mp, magazinul Media Galaxy, din incinta centrului comercial Lotus Oradea, promite să acopere toate nevoile de tehnologie ale vizitatorilor, la cel mai bun raport calitate-preț.

Ofertele magazinului

În perioada 21- 27 iulie, toți clienții Media Galaxy Oradea pot profita de ofertele dedicate la produsele electro-IT mult dorite. În plus, aceștia beneficiază de transport gratuit la comenzile online de de minimum 100 de lei și pot opta pentru livrarea cu doi curieri, pentru produsele voluminoase.

Special pentru acest eveniment Altex Travel a pregătit două oferte speciale:

  • Charter Costa Brava, Spania, Hotel Calella Palace 4*, 7 nopți, pensiune completă, avion, 519 eur/pers loc în cameră dublă, plecare din 18.09.2022
  • Charter Maldive, Arena Beach 4*, 7 nopti, mic dejun, avion, 1149 eur/pers, loc în cameră dublă, city wiew, plecare din 23.09.2022

Magazinul Media Galaxy va fi deschis de luni până duminică între orele 10:00 – 22:00, excepție făcând în data de 21 iulie, atunci când programul o să fie unul extins, de la  07.00 la 22.00 și clienții sunt întâmpinați cu diverse surprize, dar și un concurs cu premii.

ALTEX România

Altex este lider pe piața de retail din România, cu peste 120 de magazine deschise în țară. În aproape trei decenii de la ȋnființare, Altex s-a transformat dintr-un business local de import de televizoare, ȋn liderul pieței de produse electronice, electrocasnice, IT&C și multimedia din România.

Încă de la ȋnceput, compania Altex și-a propus să ofere produse de calitate adecvate nevoilor consumatorilor și soluții de finanțare accesibile.

Serviciul de 2X diferența versus alte magazine online sau offline asigură clienților cel mai mic preț din România.

Altex și-a diversificat, de-a lungul timpului, și serviciile, nu doar produsele. Pentru a-și ajuta clienții să aibă acces la finanțare, Altex a înființat Credex, o companie de credite de consum, care oferă soluții optime de finanțare la dobânzi scăzute, pentru achiziția articolelor de pe website și din rețeaua națională de magazine. Din 2021, prin serviciul Altex Travel, clienții Altex au posibilitatea să ȋşi achiziționeze vacanțe direct din magazinele Altex și Media Galaxy, dar și online, pe www.altextravel.ro.

Întregul conținut al site-ului www.electroretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

De două ori pe săptămână, puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa piața electro-IT, telecom, tehnologie și eCommerce.

Abonaţi-vă gratuit la newsletterul publicației ElectroRetail.ro!

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din electro-retail în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 485 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Media Galaxy Oradea și-a extins suprafața comercială și își așteaptă clienții cu o mulțime de surprize și super-oferte
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.