ALTEX redeschide magazinul din Brăila Mall într-o variantă modernizată

ALTEX România, cel mai mare retailer electro-IT din România, anunță redeschiderea magazinului său din Brăila Mall (DN 21, Strada Principală nr. 4B, sat Vărsătura, comuna Chișcani), după ce a trecut printr-un amplu proces de modernizare. Magazinul va fi redeschis în data de 3 martie.

ALTEXOdată cu ocazia lansării noului showroom, compania a pregătit o ofertă specială care include pachetul promo de la Indesit, format din cuptor și plită încorporabile la numai 999.9 lei, având aplicată o reducere de 300 lei, și mașina de spălat Whirlpool clasa A++, cu o capacitate de 6 kg și 1.200 RPM, la numai 999.9 lei, preț valabil la schimb cu un produs electrocasnic vechi. Oferta este valabilă în perioada 3 – 6 martie 2016, în limita stocului disponibil.

„Ca urmare a cererii crescute pentru soluțiile pe care le furnizăm, am decis să investim într-o versiune modernizată a magazinului nostru din Brăila Mall, în care clienții să aibă acces la oferte care corespund nevoilor actuale și să testeze aceste produse. Compania va continua să se extindă la nivel național și să ofere produse și servicii de calitate, conforme cu noile tendințe ale pieței”, a declarat Dan Ostahie, CEO ALTEX.

Magazinul va funcționa de luni până duminică, între orele 10:00 și 22:00, și va oferi clienților și soluții post-vânzare, precum posibilitatea de returnare a produselor comercializate în maximum 31 de zile de la cumpărare, service și garanție, servicii care sunt oferite inclusiv foștilor clienți Domo.

Mărţişoare magice de la Flanco

ALTEX mai deține un magazin în Brăila, deschis recent în centrul comercial Winmarkt, iar iubitorii de tehnologie vor putea beneficia în cele două locații de serviciul „Cel mai mic preț din România!”*, care subliniază prețurile imbatabile pe care compania le oferă. Astfel, cei care vor găsi produsele din gama ALTEX la prețuri mai mici la alți retaileri specializați, atât online cât și offline, vor primi de două ori diferența.

ALTEX România

ALTEX este liderul pieței românești de retail cu produse electrocasnice, electronice, IT, comunicații și multimedia. Prin rețeaua națională de 92 de magazine aflate în cele mai importante orașe din țară și magazinul online www.altex.ro,

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *