DOMO inaugurează cel de-al zecelea magazin din București

  • de

Retailerul electroIT DOMO deschide pe data de 4 septembrie un nou magazin în București, în urma unei investiții de 800.000 EUR. Magazinul, situat în cadrul centrului comercial Vulcan Value Centre, este cel de-al zecelea magazin DOMO din București și al 91-lea din țară.

1Magazinul DOMO Vulcan Value Centre are o suprafațăde 1.000 metri pătrați dedicată expunerii produselor, cu o ofertă largăde produse electrocasnice și un spațiu extins destinat testării gadgeturilor și echipamentelor IT.

Primul magazin deschis în sectorul 5 al capitalei păstrează acelaşi concept apreciat de clienții DOMO din toată ţara, produsele fiind prezentate într-un mod care facilitează studierea, testarea, compararea și alegerea lor. În plus, clienții primesc aici consilere și informațiile personalizate de care au nevoie și pot beneficia de serviciile de instalare la domiciliu, garanție extinsă, transport garantat, retur în 31 de zile, precum și vânzare în rate.

”Deschiderea noului magazin continuă angajamentul nostru de a fi aproape de consumatori, devenind parte din stilul lor de viață și aducându-le tehnologia care le face fiecare zi mai frumoasă și mai ușoară. De asemenea, noul magazin respectă promisiunea DOMO de a oferi o experiență unicăde cumpărare, într-un spațiu prietenos și primitor, dar în același timp dinamic și modern.”, declară Kim Koellner, CEO DOMO Retail. ”DOMO Vulcan Centre face parte din magazinele din rețeaua noastră selectate pentru a găzdui, în prima etapă, tinerii care vor participa la programul DOMO Management Trainee”, adaugăKim Koellner. În cadrul programului sunt selectați și pregătiți viitorii manageri pentru departamentele grupului DOMO. Detalii.

Magazinul DOMO din cadrul centrului comercial Vulcan Value Centre (str. Mihail Sebastian nr. 88) își va deschide porțile pe data de 4 septembrie, de la ora 10:00, așteptând clienții cu numeroase oferte speciale, și va fi deschis publicului în fiecare zi, în intervalul orar 10:00 – 22:00.

În urmă cu o săptămână, compania a anunțat dublarea suprafeței magazinului DOMO Ploiești Shopping City, acesta fiind mutat într-un spațiu de 800 metri pătrați.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

0 comentarii la „DOMO inaugurează cel de-al zecelea magazin din București”

  1. Pingback: Electro - Sinteza săptămânii 1 - 5 septembrie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *