Galaxy Note 4, disponibil în România în două variante

După ce săptămâna trecută Samsung a anunțat disponibilitatea pe plan local a celor mai noi dispozitive din gamele Galaxy Note și Gear: Galaxy Note 4 și Gear S, anunță acum și cele două variante de echipare tehnică.

Galaxy Note 4-1

  • Modelul N910F, care facilitează accesul la rețeaua LTE Cat 6 300/50Mbps și are un procesor Qualcomm Quad-Core de 2.7 GHz.
  • Modelul N910C, care facilitează accesul la rețeaua LTE Cat 4 150/50Mbps și are un procesor Exynos Octa-Core de 1.9GHz, 1.3GHz.

Samsung Galaxy Note 4 este echipat cu un ecran Super AMOLED Quad HD (2560×1440) de 5,7 inci, ce oferă o experiență de vizualizare superioară. Funcția Multi Window a fost îmbunătățită, astfel încât utilizatorii pot deschide două aplicații pe ecranul telefonului și pot beneficia de mai multă libertate cu Pop-up View, care permite repoziționarea și redimensionarea aplicațiilor și paginilor deschise, pentru a naviga mai ușor între ele.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *