Kingston Digital lansează două soluții de stocare rapidă pentru tablete și smartphone-uri cu Android

Kingston Digital Europe Co LLP, afiliată la compania Kingston Technology Company Inc., lider mondial independent în produse de memorie, lansează pe piața din România unitățile de stocare DataTraveler microDuo 3.0 și cardul microSDHC/SDXC UHS-I 90R/45W Class 10. DataTraveler microDuo 3.0 oferă spațiu de stocare adițional pentru dispozitivele portabile ca smartphone-uri sau tablete. Încorporând conectori USB 3.0 și microUSB, unitatea de stocare se poate conecta cu ușurință direct la un dispozitiv mobil sau la un computer.

Kigston DT micro & microSDDataTraveler microDuo 3.0 extinde capacitatea de stocare a dispozitivelor Android™ până la 64GB, oferind posibilitatea de a transfera cu ușurință fișiere de dimensiuni mari, fotografii, filme și muzică din telefon sau tabletă pe unitatea USB și înapoi. Interfața duală USB 3.0 – microUSB poate fi utilizată cu orice dispozitiv USB On-The-Go, permițăndu-le astfel utilizatorilor să transfere informații fără să conecteze memoria la computer1. O listă a dispozitivelor compatibile USB On-The-Go este disponibilă aici.

DataTraveler microDuo 3.0 este disponibil cu capacităţi de 16GB, 32GB și 64GB, având o perioadă de garanție de cinci ani.

Noul card microSDHC/SDXC UHS-I Class 10 oferă viteze de 90R/45W, permițând astfel scrierea continuă de imagini sau video-uri. Cardul Kingston microSDHC/SDXC UHS-I Class 10 este disponibil cu capacitate de 16GB, 32GB și 64GB. Viteza de 90MB/s pentru citire și 45MB/s pentru scriere permite utilizatorilor să înregistreze sau să transmită videoclipuri Full HD și conținut video 3D sau să facă fotografii în mod continuu.

Cardul UHS-I 90R/45W microSDHC/SDXC Class 10 are garanție pe viață. Ambele produse beneficiază de suport tehnic gratuit și de fiabilitatea renumită Kingston.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

0 comentarii la „Kingston Digital lansează două soluții de stocare rapidă pentru tablete și smartphone-uri cu Android”

  1. Pingback: Electro-Sinteza săptămânii 14 - 18 iulie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *