Krüger&Matz lansează SOUL 2, primul smartphone cu sistem de operare Windows Phone 8.1

Krüger&Matz, brandul polonez de IT&C, care a intrat recent pe piața locală cu dispozitive de telefonie mobilă și echipamente audio elegante, lansează acum primul său smartphone cu sistem de operare Windows Phone 8.1.

Krüger&Matz (2)

SOUL 2 este noua versiune a smartphone-ului SOUL 1, unul dintre cele mai populare telefoane produse de Krüger&Matz, și le aduce utilizatorilor funcționalități îmbunătățite la un preț accesibil.

Acesta este primul smartphone Krüger&Matz cu sistem de operare Windows Phone 8.1. Am dezvoltat acest telefon ca răspuns la cererea în continuă creștere din partea clienților noștri. Totodată, SOUL 1 este un model foarte popular, motiv pentru care am dorit să le oferim clienților noștri mai multe opțiuni din care să-și aleagă modelul prefererat. De acum, aceștia pot utiliza sistemul lor preferat de operare pe un dispozitiv elegant Krüger&Matz”, spune Michal Leszek, fondatorul Krüger&Matz.

SOUL 2 este un smartphone atractiv, care include o varietate de caracteristici la un preț accesibil: un sistem de operare Windows Phone 8.1, un procesor puternic, Quad-Core ARM Cortex A7 1.2 GHz și opțiune Dual SIM. Noul smartphone a fost special dezvoltat pentru oameni activi, care utilizează zilnic telefonul în scop personal și profesional, dar și pentru antreprenori care folosesc două cartele SIM pentru acces la Internet, telefonie și mesaje sau care folosesc cartela SIM a operatorului atunci când călătoresc în străinătate.

Cu design-ul său elegant, SOUL 2 le oferă utilizatorilor toate elementele esențiale pentru un telefon de ultimă generație, în linie cu trendurile pieței: un ecran mare cu imagine clară (display de 4,7 inchi), parametri tehnici avansați încapsulați într-o carcasă simplă (doar 7 mm grosime), o interfață prietenoasă și o baterie cu o durată lungă de viață. Toate aceste caracteristici fac din SOUL 2 dispozitivul perfect care se potrivește în orice geantă sau buzunar.

Primul telefon Krüger&Matz din această serie, SOUL 1, are un sistem de operare Android și parametri tehnici similari. Ambele telefoane sunt disponibile în carcase de culoare neagră, prețul indicat de producător pentru comercianți pentru SOUL 2 fiind de 649 lei. Krüger&Matz vinde aproximativ 10.000 de telefoane mobile pe lună în Polonia și intenționează să vândă înca 5.000 de telefoane mobile pe lună și în România.

Gama de tablete Krüger&Matz include deja tabletele din seria KM1080 cu sistem de operare Windows. Având în vedere că telefoanele mobile se adresează unui alt grup țintă din același segment de piață, dispozitivele mobile cu sistem de operare Windows pot deveni foarte populare.

Din portofoliul Krüger&Matz fac parte și căști cu un design și o calitate premium a sunetului, sisteme audio pentru casă și mașină și televizoare.

99% dintre noi utilizează telefoanele pentru a apela sau pentru a trimite mesaje, pentru a naviga pe Internet, pentru a face fotografii și pentru a folosi GPS-ul. Acestea sunt funcțiile principale ale unui telefon și, de aceea, focusul nostru merge în aceste direcții atunci când dezvoltăm produsele Krüger&Matz. Alte elemente importante sunt legate de distracție/jocuri în timpul liber ori managementul timpului și sarcinilor la birou. Totuși, mai întâi de toate, telefonul trebuie să asigure funcțiile de  comunicare, de consum de Internet și de realizare a fotografiilor, oferind oamenilor un instrument util, cu design atractiv și actualizat cu ultimele tehnologii”, explică Michal Leszek.

Din aceasta toamnă, Krüger&Matz aduce consumatorilor din Romania o experiență nouă la prețuri rezonabile. Diferitele modele de căști care pun la dispoziția clienților cea mai bună calitate a sunetului, precum și echipamentele audio sau dispozitivele de telefonie mobilă moderne ca tabletele și smartphone-urile, le oferă acestora posibilitatea de a alege un produs care se bucură de aceeași calitate și funcționalitate ca cele care aparțin unor branduri renumite, dar la un preț cu mult mai accesibil.

În România, produsele Krüger&Matz sunt disponibile online și în magazinele partenere Selgros, Cora, CEL.ro

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit

Depositphotos

0 comentarii la „Krüger&Matz lansează SOUL 2, primul smartphone cu sistem de operare Windows Phone 8.1”

  1. Pingback: Kruger&Matz, un brand accesibil cu un design foarte bun şi cu servicii de calitate post-vânzare

  2. Pingback: Krüger&Matz, un brand accesibil cu un design foarte bun și cu servicii de calitate post-vânzare (P)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *