Microsoft a anunțat astăzi că terminalul Lumia 530 este disponibil în România

Microsoft a anunţat astăzi, 19 august, că terminalul Lumia 530, bazat pe Windows Phone 8.1, este disponibil în România. Lumia 530 permite oamenilor să se bucure de inovaţiile şi serviciile Microsoft oferite de smartphone-urile Lumia high-end.

Nokia-Lumia-530-hero-jpgDisponibil în variantele single SIM 3G şi dual SIM 3G, Lumia 530 oferă echilibrul perfect între caracteristicile și experiențele celei mai recente generații de smartphone-uri la un preț ultra-accesibil, pentru a ajuta utilizatorii să se bucure de ecosistemul Microsoft. Lumia 530 oferă:

  • Ultima versiune Windows Phone 8.1, incluzând notificări one swipe de la Action Center şi tastatura rapidă Word Flow.
  • Un procesor puternic quad-core Qualcomm Snapdragon, ce oferă o experienţă mai rapidă de utilizare a aplicaţiilor favorite, a jocurilor şi a navigării pe Internet fără decalaj, pe un ecran LCD de 4 inci.
  • Integrare continuă cu serviciile Microsoft precum Skype şi Microsoft Office, disponibile chiar de la scoaterea din ambalaj a dispozitivului.
  • Aplicaţii sociale precum Uber, Instagram, WhatsApp, Viber şi WeChat, plus aplicaţii cheie din zona jocurilor precum Asphalt 8, disponibile în Windows Phone Store.
  • Excelente servicii offline care economisesc timp și bani, incluzând muzică neîntreruptă prin MixRadio  şi hărți cu navigaţie offline atât pentru acasă cât și în străinătate.
  • Varianta dual SIM 3G oferă comutare ușoară între două carduri SIM, ajutând oamenii să-și gestioneze costurile cu transferurile de date prin separarea clară a apelurilor și mesajelor.
  • Performanţă ridicată prin aplicaţii marca Lumia precum Creative Studio şi Glam Me, care ajută la efectuarea de selfie-uri de calitate, ghidate de voce, prin intermediul camerei foto principale de 5MP.
  • Mai mult conţinut şi aplicaţii prin intermediul memoriei on-board de 4GB, expandabile cu carduri SD până la 128 GB. În plus, sunt oferiţi 15GB gratuiţi de stocare de date în cloud pe Microsoft OneDrive, ce permite utilizatorilor să sincronizeze, acceseze şi partajeze fişiere între Lumia 530 şi computere, laptop-uri şi tablete.

“Lumia 530 stabileşte referinţa pentru smartphone-uri la preţuri accesibile, având aplicaţii de vârf, caracteristici şi o construcţie de calitate”, a declarat Rossen Petkov, General Manager, Microsoft Devices, România şi Balcani.  “Lumia 530 demonstrează preocuparea noastră pentru a atrage cât mai multă lume către ecosistemul Windows Phone, prin dispozitive atractive, care pun în lumină activitatea Microsoft în domeniul digital şi îmbogăţesc experienţele de viaţă ale utilizatorilor”.

Lumia 530 va fi disponibil la partenerii din România începând cu această săptămână. Terminalul va fi disponibil într-o gamă diversă de culori, printre care se numără portocaliu aprins, verde aprins şi nuanţe neutre de gri şi alb împreună cu o colecţie de capace interschimbabile disponibile într-o varietate de culori.

Caracteristici tehnice:

 Lumia 530
Sistem operareWindows Phone 8.1 cu Lumia Cyan
Display4.0” FWVGA LCD display
BateriePână la 22 zile in regim de așteptare și 13 ore în regim de convorbiri 2G. Capacitate baterie: 1430mAh
ConectivitateHSPA+ 21Mbps/5.76Mbps, Wi-Fi (b/g/n), BT 4.0, micro-USB
Procesor1.2GHz quad-core Qualcomm Snapdragon 200
Camera5MP
Memorie512MB RAM, 4GB eMMC cu suport pentru micro SD de până la  128GB

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *