Mio lansează camerele auto MiVue 500, cu înregistrare Full HD și supraveghere continuă a parcării

Mio Technology, liderul pieței autohtone de dispozitive GPS, lansează pe piața locală seria de camere video MiVue 500, compusă din cinci modele noi ce dispun de înregistrare Full HD și înregistrare automată a coliziunii. Sistemul de montare cu vacuum permite instalarea ușoară a dispozitivelor, iar suportul rotativ asigură orientarea camerelor în orice direcție.

Mio MiVue500Încă de la pornirea motorului autoturismului, camerele video din seria MiVue 500, dotate cu acumulator încorporat, încep să înregistreze, pentru a surprinde fiecare moment al deplasării în trafic. Mai mult, dispozitivele pot fi setate pe modul de înregistrare continuă, funcție disponibilă la conectarea kit-ului opțional de alimentare constantă.

Modelele Mio MiVue 538 și 538 Deluxe au încorporat un receptor GPS care permite urmărirea traseelor, înregistrând simultan secvențele video, coordonatele geografice, direcția, viteza autoturismului, data și ora deplasării, pe care le sincronizează cu Google Maps.

Mio-MiVie500Mai mult, modelul Mio MiVue 538 Deluxe este dotat cu un sistem de avertizare sonoră și vizuală la apropierea de camerele de supraveghere a circulației, indicând pe ecran viteza curentă a autovehiculului, limita legală, precum și distanța rămasă până la respectivul punct de supraveghere. În plus, utilizatorii au posibilitatea de a-și actualiza lunar baza de date, fără costuri suplimentare, pe toată durata de funcționare a camerelor video Mio MiVue, cu o simplă conectare a dispozitivului la computer.

Supravegherea mașinii în parcare prin funcţia Parking Mode

Noua serie de camere video Mio MiVue integrează funcția Parking Mode, ce permite o supraveghere continuă a locului unde este parcat autoturismul. La detectarea oricărei mișcări în raza senzorului, dispozitivul va începe înregistrarea. În plus, se poate alege modul de înregistrare continuă, funcție disponibilă la conectarea kit-ului opțional de alimentare constantă.

Martor ocular în relaţia cu asiguratorul

Senzorul G integrat, cu 3 axe, înregistrează direcţiile de deplasare pe o diagramă cu unde. Aceasta va arăta punctul de provenienţă și forța impactului, chiar și în cazul unei coliziuni auto din spate, devenind astfel martorul ocular de încredere în relația cu asiguratorul. După conectarea dispozitivului la computer, se pot analiza direcția de mers și datele rezultate în urma unei eventuale coliziuni.

De asemenea, comutați de la modul înregistrare la cel foto pentru a putea realiza instantanee ale exteriorului mașinii și pentru a evidenția eventualele dovezi ale impactului. Imaginile astfel rezultate vor include și coordonatele GPS , care să permită elucidarea circumstanțelor producerii unui accident.

Înregistrare automată de urgență

Înregistrarea unor evenimentele critice, precum un accident de mașină, se pot realiza într-un singur fișier video, care va conține imagini surprinse cu 10 secunde înaintea detecției șocului. Secvența înregistrată va continua timp de 50 de secunde după impact. De asemenea, materialul rezultat va fi protejat contra suprascrierii cardului microSD, totul pentru a avea un raport video clar asupra coliziunii, ce poate fi utilizat în stabilirea părților vinovate.

Imagini Full HD la 30 de cadre pe secundă

Cardurile microSD de până la 32GB se pot utiliza pentru a înregistra imagini la o rezoluţie Full HD cu 30 de cadre pe secundă, ce pot fi apoi vizionate pe ecranul camerei video, al televizorului (mulțumită portului HDMI out) sau al PC-ului. Mai mult, la utilizarea funcției Parking Mode, se poate scădea numărul de cadre pe secundă al înregistrărilor, în cazul în care card microSD are o capacitate de stocare mai mică.

Cu o dimensiune a diafragmei de la F 1.8 la F 2.0 , senzorul camerelor video din seria Mio MiVue 500 poate recepta o cantitate mai mare de lumină, surprinzând astfel imagini clare, chiar și în condiții de luminozitate scăzută.

Seria MiVue 500 se poate transforma în companionul perfect de vacanță: materialele înregistrate în timpul călătoriei se pot distribui pe rețelele de socializare, precum YouTube şi Facebook.

Noua gamă de camere video Mio MiVue 500, este disponibilă pe piaţa din România la preţuri care încep de la 489 lei.

 Specificaţii tehnice:

MiVue538 DeluxeMiVue538MiVue528MiVue518MiVue508
Dimensiune ecran2,4”2,4”2,4”2,4”2,4”
Full HD 1080pDaDaDa DaDa
DiafragmăF1.8F1.8F1.8F2.0F2.0
Senzor Sony ExmorNu Nu Nu Nu Nu
GPSDaDaNu DaNu
Senzor GDaDaDa DaDa
Alertă camere supraveghereDa (actualizări pe viață) Nu Nu Nu Nu
Mod ParkingDaDaDa DaNu
Card SD 8GBDaNuNuNuNu

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

0 comentarii la „Mio lansează camerele auto MiVue 500, cu înregistrare Full HD și supraveghere continuă a parcării”

  1. Pingback: Electro-sinteza săptămânii 21 - 25 iulie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *